Pamatykite: „Lemon Joy“ grįžta į koncertų sales ir pristato dar vieną klipą

„Lemon Joy“ maudosi sėkmės spinduliuose.<br>R.Šeškaičio nuotr.
„Lemon Joy“ maudosi sėkmės spinduliuose.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-07 15:21, atnaujinta 2017-04-14 00:04

Po beveik mėnesio pertraukos grupė „Lemon Joy“ šiandien tęsia koncertų turą „Willkommen“. Savo sugrįžimą į koncertų sales grupė pažymėjo išleisdama naują radijo singlą „Mūsų nepakeis“.

Naujausią „Lemon Joy“ albumą „Willkommen“ radijo stotyse jau pristatė kūriniai „Be atšvaitų“ ir „Willkommen“, pasiekę aukščiausias pozicijas radijo stočių topuose. Naujausiu singlu grupė pasirinko dainą „Mūsų nepakeis“, kurią pamėgo koncertų lankytojai, jai nufilmuotas ir koncertinis vaizdo klipas.

Šiandien „Lemon Joy“ koncertas Kaune „Renginių oazėje“ pradeda papildomų koncertų seriją, savotišką šio turo bisą. Situacija, kai koncerto pabaigoje publika iškviečia mylimą atlikėją bisui – gana įprastas dalykas. Tačiau kai publika „iškviečia“ muzikantus pakartoti visą koncertų turą – tai jau didelės meilės ir pripažinimo ženklas, kokio šiemet sulaukė „Lemon Joy“.

Apie savo turą pernai paskelbusi grupė iš pradžių ketino sugroti keturis koncertus didžiuosiuose šalies miestuose, tačiau paaiškėjo, kad šie planai buvo pernelyg kuklūs palyginti su tuo ažiotažu, kokį sukėlė naujausio albumo dainos ir ankstesnė kūryba.

Po pasirodymo šįvakar Kaune „Lemon Joy“ šeštadienį koncertuos Šiauliuose „Saulėje“ ir sekmadienį Klaipėdos koncertų salėje. Bilietai į šio vakaro koncertą „Renginių oazėje“ jau yra išpirkti.

Balandžio 13 dieną „Lemon Joy“ taip pat pasirodys Alytaus kultūros ir komunikacijos centre, o balandžio 22 dieną surengs baigiamąjį turo „Willkommen“ koncertą Panevėžyje „Cido“ arenoje.

„Lemon Joy“ koncertinis klipas „Mūsų nepakeis“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.