7-ąjį klubo „Opium“ sezoną karūnuos pasaulinio kokybės ženklo „Resident Advisor“ renginys

Rudenį, žiemą ir pavasarį praleidusius šokių aikštelėje savo lankytojus sostinės muzikos klubas „Opium“ leidžia atostogų. Paskutiniai du šio sezono renginiai suplanuoti ateinantį savaitgalį. Tradiciškai Joninių naktį vykdavusios „Išleistuvės“ šįkart perkeltos į birželio 24-ąją, šeštadienį, ir tam yra labai rimta tarptautinė priežastis. Birželio 23-ąją klube viešės elektroninei muzikai skirto tinklalapio „Resident Advisor“ komanda, drauge atsivežanti net keturis užsienio atlikėjus bei savitą renginio koncepciją.

7-ąjį klubo „Opium“ sezoną karūnuos pasaulinio kokybės ženklo „Resident Advisor“ renginys.<br>Organizatorių nuotr.
7-ąjį klubo „Opium“ sezoną karūnuos pasaulinio kokybės ženklo „Resident Advisor“ renginys.<br>Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 22, 2017, 3:56 PM

Nuo 2001-ųjų veikiantis, kaip bendraminčių, dievinančių šokių muziką, projektas prasidėjęs tinklapis „Resident Avisor“ šiandien savo biurus turi Londone, Berlyne, Japonijoje, juose dirba per 100 žmonių. Skaitmeniniu žurnalu ir vienu iš elektroninės muzikos atlantų iš draugų iniciatyvos virtusi platforma yra šios srities lyderė ir kasdien pristato svarbiausius elektroninės muzikos kūrėjus, jų leidinius bei renginius ir festivalius visame pasaulyje. 

Prieš keletą metų „Resident Advisor“ savo veiklą išplėtė ir pačių organizuojamais aukščiausios kokybės muzikos renginiais įvairiose šalyse. Kompanija bendradarbiauja su įdomiausiais ir aktualiausiais pasaulio klubais, tokiais, kaip „Fabric“ Londone, „Robert Johnson“ Frankfurte ar „Sub Club“ Glazge. Pirmąkart „Resident Advisor“ kompasas stabtelėjo ties Lietuva. 

„Tai, kad tiek atlikėjų, tiek melomanų visame pasaulyje itin vertinamas tinklapis užmezgė kontaktą būtent su klubu „Opium“, lėmė keletas skirtingų faktorių – mūsų aistra šiai kultūrai,  patirtis ir ilgalaikės bei kryptingos pastangos kurti unikalų ir aktualų turinį, pirmiausia galvojant apie tarptautinę šokių muzikos sceną, ne tik apie išgyvenimą vietinėje rinkoje“, – teigia aštuntus metus veikiančio sostinės klubo programos vadovas Vidmantas Čepkauskas, primenantis, kad visai neseniai Lietuvoje ir klube pirmąkart viešėjo bei internetu vieną įspūdingiausių sezono renginių transliavo „Boiler Room“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.