Švenčianti grupė „el Fuego“: „Nesitikėjome, kad to sulauksime"

Popklasikos grupės „el Fuego“ nariai Jonas Sakalauskas, Rokas Spalinskas ir Paulius Bagdanavičius tikina negalintys patikėti, kad 2018-aisiais grupė skaičiuos savo veiklos 10-metį.

 „el Fuego“.<br> „Fotogenijų" nuotr.
 „el Fuego“.<br> „Fotogenijų" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2017, 12:12 PM, atnaujinta Nov 6, 2017, 12:20 PM

Tačiau atlikėjai pradėjo švęsti jau šiemet, metų pradžioję surengdami savo koncertinį turą „apie meilę...“, o nuo šio antradienio jį pratęsdami ir aplankydami dar kelias koncertų sales.

2008 metais suburtas projektas prisipažįsta, jog nesitikėjo sulauksiantys tokio jubiliejaus. Nors grupės nariai keitėsi, nuo pat grupės atsiradimo joje esantis Jonas Sakalauskas neabejoja, kad grupės sėkmės paslaptis slypi ne tik sudėtyje. 

„Visi esantys ir buvę grupės nariai scenoje savo darbą atlikdavo nepriekaištingai, o klasikiniai kūriniai, atlikti kitokia forma, ar operiniu balsu atliekami popkūriniai visada mūsų pasirodymuose įnešdavo ir vis dar įneša kitoniškumo ir žavesio, kuris džiugina mūsų klausytojus ir dėl to esame dar labiau motyvuoti.

Ne paslaptis, kad tokio projekto Lietuvoje nėra, todėl džiaugiamės, kad beveik prieš 10 metų popscenoje pristatę dar negirdėtą ir nematytą projektą, vis dar sulaukiame susidomėjimo“, - sako J.Sakalauskas. 

Nors grupės jubiliejų atlikėjai minės kitais metais, vaikinai neslepia, kad jau dabar turi ambicingų planų, kuriuos sieks įgyvendinti, o kol kas tikina susikoncentravę į šių metų pradžioje prasidėjusį ir rytoj vėl per Lietuvą pajudėsiantį koncertinį turą „apie meilę..“,

„Įprastai būna taip, kad atlikėjai leidžiasi į koncertinius turus keliems mėnesiams. Mūsų koncertinis turas vyksta visus metus... Dabar sakome, kad tai lengvas apšilimas prieš didįjį jubiliejų, susipažinimas su visa Lietuva, kad į gimtadienio šventę galėtumėme pakviesti daugiau draugų (šypsosi).

Nuo vasario iki gegužės turėjome iš tiesų nemažai koncertų. Tačiau sulaukę susidomėjimo ir iš kitų miestų, negalėjome to ignoruoti.

Dar ir dėl to, kad ne vieną kartą esame minėję, jog važiuoti po mažesnes koncertų sales ir taip pažinti Lietuvą bei jos gyventojus yra išties įdomi ir smagi patirtis. Neskirstome klausytojų pagal jų gyvenamąją vietą. Visur važiuojame su didžiuliu noru“, - atvirauja grupės nariai. 

 „el Fuego“ vaizdo klipas „Aš prašau":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.