Grupės „Pikaso“ pasirodymo Škotijoje vos nesugriovė nemalonūs nuotykiai

Savaitgalį grupė „Pikaso” koncertavo Škotijoje, kur savo koncertinę programą pristatė šios šalies lietuviams. Tiesa, kelionė neapsiėjo be nuotykių, tačiau viskam susiklosčius sėkmingai vaikinai jau ruošiasi laukiantiems tolimesniems jubiliejinio turo „18“ koncertams.

 „Pikaso“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 „Pikaso“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-08 11:23, atnaujinta 2017-11-08 11:27

Škotija vaikinams paliko puikų įspūdį, tačiau nesusipratimai prasidėjo dar šios šalies nepasiekus. Skrendant į priekį Amsterdamo oro uoste apsaugai kažkodėl užkliuvo grupės narys Valdas. Sulaukęs gausybės klausimų vaikinas vos spėjo į lėktuvą – buvo likusios vos 2 minutės.  Tai galėjo baigtis ir tikra nesėkme, mat jau pirmąjį vakarą Aberdyno mieste laukė koncertas. 

Tiesa, nesusipratimais oro uoste „Pikaso“ nuotykiai nesibaigė. Pagaliau nusileidus Škotijoje paaiškėjo, jog vaikinų bagažas įstrigo Amsterdame. Lagaminuose – ne tik reikalingiausi daiktai, bet ir sceniniai drabužiai bei mikrofonai. Vis dėlto, su organizatorių pagalba daiktus paskutinę akimirką pavyko atskraidinti ir koncertas praėjo be jokių nesklandumų.

„Kitą dieną pagaliau sėkmingai koncertavome kitame mieste. Škotija – be galo gražių vaizdų ir gamtos šalis. Pirmą kartą ten koncertavome. Esame be galo dėkingi savo gerbėjams, kurie ir emigracijai suteikia tam tikrų pliusų. Lietuvos atlikėjai gali pasijusti tarsi tarptautinės žvaigždės”, – juokėsi grupės vaikinai.

Grįžę į Lietuvą „Pikaso“ vyrukai jau ruošiasi antrajam koncertinio turo „18“ turo koncertui Kaune, „Renginių oazėje“, kur pasirodys lapkričio 11 d. Į šį koncertą beveik visi bilietai išparduoti, tačiau su organizatoriais pavyko susitarti dėl papildomų stovimų vietų, kad koncerte turėtų galimybę dalyvauti ir norintys pašokti. Lapkričio 18 d. laukia pasirodymas koncertų salėje „Saulė“ Šiauliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.