Išgirskite: į popmuzikos pasaulį žengia 12-metė lietuvė iš Londono

Anglijos sostinėje penktus metus skaičiuojanti dainininkė Donata Virbilaitė čia įkūrė savo muzikos studiją „Dloud“ vaikams ir suaugusiems.

 Elona Daraškevičiūtė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Elona Daraškevičiūtė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2017, 1:35 PM, atnaujinta Nov 28, 2017, 1:39 PM

Būtent čia, anot atlikėjos, gimsta ir nauji Lietuvos talentai: „Šiuo metu turiu 7 individualius mokinius ir džiaugiuosi matytama, kaip jie tobulėja. Matau kad Anglijoje gyvena daug talentingų lietuvaičių, o žinant, koks sudėtingas yra muzikanto kelias, norisi jiems padėti“. 

Viena tokių – dvylikametė Elona Daraškevičiūtė. Nedrąsi, mažutė mergaitė po truputi virsta tikra popmuzikos princese. Mergaitė pristato savo pirmąją atliekamą dainą - populiaraus atlikėjo Johno Legendo kūrinį „All of me“. 

„Elona - labai stipri mergaitė su dideliu talentu. Matau, kad didelio darbo ir noro dėka jos laukia šviesi ateitis muzikos pasaulyje. Labai tikiuosi žmonių palaikymo, atveriant Elonai kelius į didžiąją sceną“, – gerų žodžių Elonai negaili jos mokytoja Donata Virbilaitė.  

Jau kitų metų pradžioje mergaitė pristatys naują kūrinį lietuvių kalba bei pasirodys Donatos studijos organizuojamoje pavasario šventėje. 

Elonos Daraškevičiūtės atliekama daina – jūsų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.