Lrytas.lt konferencijoje – atlikėjas Daddy Was A Milkman

Trečiadienį portalo lrytas.lt konferencijoje svečiuosis vienas ryškiausių pastarųjų kelerių metų Lietuvos popscenos atradimų – dainininkas Daddy Was A Milkman.

Daddy Was A Milkman.<br>D.Umbraso nuotr.
Daddy Was A Milkman.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2017, 4:19 PM

Hitu „Breathe In“ išgarsėjęs atlikėjas, 2016-aisiais išleidęs debiutinį albumą „Daydreaming“, galingai įsiveržė į Lietuvos muzikinį gyvenimą. Ir ne tik Lietuvos – jo kūrinius dažnai transliuoja Latvijos radijo stotys, dainininkas du sykius koncertavo didžiausiame šios šalies muzikos festivalyje „Positivus“.

Šių metų pradžioje surengtoje apdovanojimų ceremonijoje M.A.M.A. Ignas Pociūnas (toks tikrasis atlikėjo vardas) triumfavo du sykius – pelnė Metų proveržio ir Metų elektroninės muzikos atlikėjo titulus.

Anšlaginius koncertus didžiuosiuose Lietuvos miestuose surengęs atlikėjas šią vasarą koncertavo Trakų pilyje – į šį pasirodymą buvo išgraibstyti visi bilietai.

Penktadienį, gruodžio 1-ąją, Daddy Was A Milkman koncertuos Vilniaus salėje „Compensa“ - į šį pasirodymą bilietų irgi jau beveik nebeliko.

Prieš koncertą dainininkas užsuks į portalą lrytas.lt, kur trečiadienį, 13 valandą, atsakys į skaitytojų klausimus. Juos bus galima užduoti transliacijos komentarų langelyje portale lrytas.lt, taip pat – transliacijos komentaruose portalo feisbuko paskyroje.

Paties dainininko atrinkto klausimo autorius laimės prizą – kvietimus į Daddy Was A Milkman koncertą Vilniuje.

Prieš kelias savaites Daddy Was A Milkman pristatė pirmąjį savo vaizdo klipą „All About Love“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.