Grupė „Pikaso“ pradeda koncertinį turą po Lietuvą

Grupė „Pikaso“ anšlaginiu koncertu Panevėžyje pradėjo jubiliejinį turą „18+“. Į pirmąjį šių metų koncertą susirinko sausakimša salė – visi bilietai buvo išparduodi. Gerbėjų dar laukia koncertai Plungėje, Mažeikiuose, Alytuje ir Kaune.

 Akimirkos iš koncerto.
 Akimirkos iš koncerto.
 Akimirkos iš koncerto.
 Akimirkos iš koncerto.
 Akimirkos iš koncerto.
 Akimirkos iš koncerto.
 Akimirkos iš koncerto.
 Akimirkos iš koncerto.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 23, 2018, 2:02 PM, atnaujinta Feb 23, 2018, 2:08 PM

„Tai buvo vienas iš tokių koncertų, kurie mums yra mieliausi ir brangiausi. Juose susirenka tik tokie žmonės, kuriems tikrai nuoširdžiai patinka mūsų muzika. Kai koncertuoji, pavyzdžiui, klubuose, tai susirenka įvairiausių žmonių, kai kurie galbūt atėję tik pašokti ar praleisti vakaro. O mūsų išskirtiniuose koncertuose, jaučiame tą šilumą ir tikrą dėmesį”, – džiaugėsi grupės vyrukai.

Koncerte buvo matyti ir žinomų veidų. Jame apsilankė ir legendinis Kastytis Kerbedis. Skambant hitams „Sudie“ ir „10 priežasčių“ į sceną su „Pikaso“ visada lipa miesto, kuriame vyksta koncertas jaunosios atlikėjos. Šį kartą šias dainas kartu su vyrukais atliko „Lietuvos balso“ dalyvė Gabija Aleknavičiūtė.

Šią savaitę skirtingos jaunosios „Lietuvos balso“ atlikėjos vaikinus lydės ir kituose koncertuose – vasario 23 d. Plungėje ir vasario 25 dieną Mažeikiuose. Kas tai per atlikėjos, „Pikaso“ kol kas neatskleidžia ir žada, kad tai bus dar viena staigmena gerbėjams, kurių grupės koncertuose niekada netrūksta.

„Džiaugiamės tokiu dideliu susidomėjimu ir armija gerbėjų. Žinome, jog mažesnių miestų gretas yra išretinusi emigracija, tačiau vis tiek surenkame pilnas sales. Tai – didžiulis įvertinimas grupei. Būtent dėl gerbėjų viską ir darome”, – atskleidė grupės nariai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.