Pamatykite: kodėl grupei „Baltasis kiras“ geriausia savaitės diena – pirmadienis?

Praėjusį pirmadienį Vilniaus menų fabrike „Loftas“ startavusi pirmadienio renginių serija „Local Mondays“ šį pirmadienį, vasario 26-ąją, tęs su indie folk ir roko grupe iš Vilniaus „Baltasis Kiras“.

 „Baltasis kiras“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 „Baltasis kiras“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2018, 11:13 AM, atnaujinta Feb 26, 2018, 11:17 AM

„Baltasis kiras“ nuolat aktyviai koncertuoja ir jau yra sugroję rimčiausiuose šalies festivaliuose bei koncertų salėse.

Bet visų pirma – grupės nariai yra būrys besišypsančių draugų, kelioms akimirkoms pakylančių į paukščio skrydį. Jų muzika gimsta galvojant apie svarbius žmones ir reiškinius. Ji eina išvien su jausmu, kuris veda link savojo lizdo – namų, kuriuose visada gera ir ramu.

Kolektyvo vokalistui Tautvydui Pauliui Augustinui, priešingai ne daugeliui – pirmadieniai geriausia savaitės diena, kuri asocijuojasi su atostogomis, nes po savaitgalio koncertų, dažniausiai tai būna pirmoji poilsio diena.

„Local Mondays“ renginių serija draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimoms, ir gyvūnams, ir vaikams. Vaikams iki 8 metų įėjimas į koncertus nemokamas.

Šiandien „Local Mondays“ duris atvers 19.00 val. Įėjimo kaina: 3 euras su „Facebook“ R.S.V.P., kitiems – 5 eurai. Bilietus galima įsigyti internetu arba prie durų. „Local Mondays“ koncertą vilniečiai ir miesto svečiai ras menų fabrike „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilniuje.

Jūsų dėmesiui – trumpas ir smagus video interviu su „Baltuoju kiru“ apie pirmadienius, patarimus, kaip jį išgyventi ir kodėl verta laukti „Lofte“ vykstančių koncertų:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.