Iš dugno pakilęs Soliaris pristato neįprasto stiliaus dainą

Ilgą laiką įrašų studijoje užsidaręs ir naujo savo muzikos stiliaus ieškojęs atlikėjas Soliaris, savo gerbėjams pristatė naują dainą „Degina gerklėj“.

Lryto archyvo nuotr.
Lryto archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2018, 10:04 AM

Tai yra visiškai naujo, šiuo metu pasaulyje populiaraus muzikinio stiliaus kūrinys, kuris atlikėjui anksčiau nebuvo būdingas.

Vis dėlto, Soliaris tikisi, kad jo naujas, griežtas stilius patiks tiek seniems jo fanams, tiek padės praplėsti klausytojų auditoriją.

Nors dainos siužetas yra klasikinis ir juo bandoma rasti atsakymus į senus kaip pasaulis klausimus apie vaikinų ir merginų santykius, tačiau atlikėjas klausytojus provokuoja siūlydamas grubų tekstą, griežtą melodiją ir švelnų balsą dėl kurio daina įgauna aštrų prieskonį.

„Degina gerklėj“ yra mano būsimojo albumo pirmoji daina. Savo gerbėjams noriu parodyti kitą savo charakterio pusę. Toks aš mėgstu būti krepšinio aikštelėje: sakyti visą tiesą į akis, elgtis taip kaip noriu elgtis“,- atviravo Soliaris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.