Naujas hitas vasarai: „2 Donatai“ pristato gerbėjų pamėgtą dainą „Aš nebe tas“

Vaikinų duetas „2 Donatai“ neseniai sėkmingai baigė koncertinį turą per Lietuvą, kurio metu pristatė ir savo antrąjį albumą „Man nereikia debesų“.

„2 Donatai“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„2 Donatai“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-14 14:17, atnaujinta 2018-06-14 14:24

Albumas susidėjo iš grupės hitų ir naujų, negirdėtų, autorinių dainų, tarp kurių yra ir Donato Čižausko kūrinys „Aš nebe tas“. 

Vaikinai pasakoja, kad tiek po koncertų, tiek po dainos nuskambėjimo radijo stotyse „plyšta“ dueto oficialus feisbuko puslapis – nuo komentarų ir žinučių. Gerbėjai negalėjo sulaukti, kada ši daina taps lengvai prieinama „YouTube“ platformoje, tad šiandien jų noras išpildytas.

Kūrinys „Aš nebe tas“:

Donatas pasakojo, kad dainą kūrė galvodamas būtent apie vasarą, gerą orą, keliones.

 „Visiems linkiu šią vasarą patirti daug įspūdžių, daug keliauti, užmegzti naujų pažinčių. Svarbiausia – nesėdėti vietoje ir gerai leisti laiką“, – šypsosi atlikėjas, kuris prisipažino, kad nori apkeliauti pusę pasaulio.

Bet artimiausiu metu vyrui keliones reiks primiršti. „2 Donatai“ jau kelerius metus iš eilės yra viena populiariausių ir daugiausiai koncertuojančių vaikinų grupių, tad, kaip jos nariai sako, iš pradžių darbas, o tik paskui pramogos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.