Grupė „Man-go“ intensyviai ruošiasi jubiliejiniam koncertui ir kviečia į pasirodymus

Grupė „Man-go“ ruošiasi savo jubiliejiniam 20-mečio koncertui spalio 20 d., tačiau net ir intensyviai besiruošdamos randa laiko vasaros soliniams koncertams. Artimiausias iš jų – jau rytoj, liepos 12 d. Kauno Renginių oazėje.

 Grupės narės.<br> L.Kazlauskienės nuotr.
 Grupės narės.<br> L.Kazlauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2018, 3:56 PM

Merginos įsitikinusios, jog šie vasaros koncertai – puikus pasiruošimas didžiausiam pasirodymui, įvyksiančiam rudenį. Į jų programą papildomai įtraukiamos dainos, kurios skambės ir jubiliejiniame koncerte. Grupės narės neslepia, jog prisimenant ir iš naujo dainuojant dainas, nejučia grįžta ir kiti to meto atsiminimai, tad tai daryti labai smagu.

Žinoma, per 20 metų grupė įrašė šimtus dainų, tad norint jas sutalpinti į vieną pasirodymą tektų koncertuoti daugybę valandų. Dėl to tenka kūrinius atidžiai rinktis. Merginos spalio 20 d. planuoja net 3 valandų koncertą. Jau dabar intensyviai dirbama su įvairiais specialistais – choreografais, režisieriais ir kitais. Kai kurios programos detalės įtraukiamos ir į solinius koncertus.

Jau rugpjūtį „Man-go“ tvarkaraštyje numatyta didžiulė repeticijų sesija. Į grandiozinio koncerto programą įtraukta nemažai žmonių, kurie šiuo metu gyvena užsienyje, tad grįžti ir repetuoti gali tik tam tikru metu.

Vasaros pabaigoje merginos ketina įrašyti ir naują dainą. Ir tai bus ne vienintelė staigmena 20-mečio koncerto laukiantiems gerbėjams. „Man-go“ džiaugiasi, jog bilietai į šį koncertą sparčiai tirpsta .

Artimiausiu metu grupę „Man-go“ galima išvysti liepos 12 d. Kauno Renginių oazėje. O liepos 20 d. merginos pasirodys grupės „Pikaso“ turo „18+“ baigiamajame koncerte Palangos koncertų salėje. Čia kartu su „Pikaso“ gyvai atliks dainą „Nusinešk mane“, kuri jau sulaukė didžiulių gerbėjų simpatijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.