Lrytas.lt konferencijoje – Jazzu: užduok klausimą ir laimėk bilietą į koncertą

Spalvinga, nenuspėjama, provokuojanti ir labai populiari – tokia yra viena ryškiausių Lietuvos dainininkių Justė Arlauskaitė-Jazzu, trečiadienį viešėsianti portalo lrytas.lt tiesioginėje konferencijoje.

 Jazzu.<br> TV3 nuotr.
 Jazzu.<br> TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2018, 10:23 AM

Šių metų pradžioje po 12 metų kūrybinio bendradarbiavimo atsisveikinusi su scenos partneriu Leonu Somovu, Jazzu neturi kada nuobodžiauti – koncertuoja su Švedijos grupe KOO, ruošiasi naujam muzikinio TV šou „X faktorius“ sezonui, Anykščiuose įrenginėja savo restoraną ir baigia sukurti pirmąjį savo solinį albumą, kuris turėtų pasirodyti dar šiais metais.

Šią vasarą ji surengs keletą solinių koncertų – pirmasis iš jų šį šeštadienį, liepos 21-ąją, įvyks Palangos koncertų salėje. Žiūrovų laukia populiariausi Jazzu iki šiol sukurti kūriniai ir kelios naujos, dar niekam negirdėtos dainos.

Artėjant šiam pasirodymui, trečiadienį, 13 valandą, Jazzu lrytas.lt konferencijoje atsakys į skaitytojų klausimus. Kad būtų dar smagiau, keleto iš jų autoriai bus apdovanoti prizu – bilietu į šeštadienį vyksiantį Jazzu koncertą.

Nuo karjeros planų iki meilės – Jazzu garsėja kaip įdomi ir atvira pašnekovė, tad nepraleiskite progos paklausti jos to, ko galbūt iki šiol neturėjote galimybės. Klausimus bus galima užduoti portalo lrytas.lt transliacijos komentaruose ir lrytas.lt feisbuko paskyroje vyksiančios transliacijos komentarų langelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.