Klubas „Lizdas“ pradeda ketvirtąjį sezoną: taisyklės bus griežtesnės

Vienas lankomiausių Kauno naktinio gyvenimo taškų, klubas „Lizdas“, šį savaitgalį pradeda 4-ąjį sezoną.

Klubas „Lizdas“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Klubas „Lizdas“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-29 15:54, atnaujinta 2018-08-29 15:58

Dvi naktis truksiančiame renginyje naktinių šokių išsiilgusius džiugins 2 svečiai iš užsienio, klubo rezidentai ir įkūrėjai.

Penktadienį, paskutinę vasaros dieną, lankytojus šokdins vilniečių „12 Inčų Po Žeme“ duetas, atsakingas už bene populiariausią „Lizdo“ renginių seriją „Grūzas Ne Muzika“.

Specialiai sezono atidarymui į svečius atvyktsa Belgrado naktinio gyvenimo aktyvistas Stevie Whisper.

Stefanas Unkovičius, geriau žinomas slapyvardžiu Stevie Whisper, yra didžėjus, prodiuseris, renginių organizatorius ir menininkas iš Serbijos. Jis žinomas kaip vienos populiariausių sostinės vakarėlių serijos ir muzikos leidyklos „YES“ įkūrėjas bei didžėjų komandos „Mystic Stylez“ narys.

Priklausomai nuo klubo ir publikos, jo selekcijos gali kisti nuo labai eklektiškų ir melomaniškų šiuolaikinės šokių muzikos miksų iki tamsaus ir smarkaus techno setų.

„Klubas nesivaiko itin didelių ir stebuklingų vardų. Mes nesiekiame pataikauti masėms ir ieškome aktualių, šiuolaikinių atlikėjų bei kūrėjų. Tai melomaniškas klubas“, - pasakoja „Lizdo“ įkūrėjas Žilvinas Širka, scenoje geriau žinomas kaip Roads.

Antrąją sezono atidarymo dieną, šeštadienį, kauniečius „Lizde“ šokdins svečias iš Švedijos Kornélis Kovácsas. Vakarą pradės ir pratęs klubo šeima: Pakas, Roads ir Less Feeling.

Didžėjus ir prodiuseris Kornélis Kovácsas yra vienas iš trijų labai sėkmingos leidybinės kompanijos „Studio Barnhus“ įkūrėjų.

Jo debiutinį albumą „The Bells“, išleistą 2016 m., populiarus muzikos žurnalas „Pitchfork“ apibūdino kaip „grąžinantį gerus laikus į šokių muziką“, o „Resident Advisor“ apibendrino, kad albumas „yra pasiekimas, kuris vertas šventės“.

„Naująjį sezoną pasitiksime ir atsinaujinę patalpas. Specialiai lankytojų patogumui įrengsime kur kas didesnę rūbinę, persirengimo kabinas, poilsio erdvę. Visą tai pristatysime rugsėjo mėn. pabaigoje. Prie to, šiemet vykdysime ir kur kas griežtesnę face-control bei nefotografavimo politiką“, - prideda Žilvinas.

Be jau pamėgtų renginių serijų šiemet lankytojai atras ir naujų pavadinimų klubo programoje. Sunkiausios elektroninės muzikos gerbėjus Kaune džiugins „Košmarai“, pristatysiantys trankiausią ir agresyviausią techno muzikos skambesį.

Pirmasis šios serijos svečias – britas Ansome, gąsdinantis šokių aikšteles itin triukšmingu, plieną menančiu industrial techno skambesiu. Šio pasirodymas Kaune – rugsėjo 7 d.

Klubas „Lizdas“ laikosi nefotografavimo politikos, neįleidžia nepilnamečių ir nepageidaujamų asmenų. Klubo adresas – Nepriklausomybės a. 12, Kaunas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.