Klubas „Tamsta“ pradeda naują sezoną: gros ir lietuviai, ir užsieniečiai

Į sostinę atėjus rudeniui, apie savo atidarymą vėl skelbia svarbiausias Vilniaus senamiesčio muzikinis klubas „Tamsta“.

Pirmąjį naujo sezono vakarą klube gros „Baltasis kiras“.<br>D.Umbraso nuotr.
Pirmąjį naujo sezono vakarą klube gros „Baltasis kiras“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2018, 12:41 PM, atnaujinta Sep 3, 2018, 12:44 PM

Rugsėjo 5 dieną, trečiadienį, čia vyks grupės „Baltasis kiras“ koncertas bei rinksis ištikimiausi klubo lankytojai. 

„14-ąjį savo gyvavimo sezoną pradedam šūkiu „Laisvė kūrybai!“ Kviečiam kurti, mylėti, svajoti, šėlti ir džiaugtis gyvenimu kartu su mumis, nes kuriantis žmogus – laisvas žmogus“, – pasakoja klubo direktorė Ona Skernevičiūtė. 

Neatsitiktinai atidarymo koncertui pasirinkta ir vilniečiams gerai žinoma, jau dešimtmetį gyvuojanti grupė „Baltasis kiras“. Nuolat aktyviai koncertuojantis ir jau sugrojęs rimčiausiuose šalies festivaliuose bei koncertų salėse, kolektyvas puikiai atspindi rokenrolo dvasią. Negana to, į laisvą paukščio skrydį klausytoją kviečia jau ir pats grupės pavadinimas. 

Užsukti į „Tamstą“ trečiadienį verta ne vien tam, kad galėtumėte kartu sudainuoti iki skausmo mylimus „Baltojo kiro“ hitus „Lūpytės“ ir „Saulė šviečia“. Čia laukiami ir melomanai, panorėję rugsėjį atsinaujinti savo muzikos įrašų lentynas. Renginio metu klube vyks muzikos turgelis, bus galima įsigyti daugelio Lietuvos atlikėjų kompaktinių bei vinilo plokštelių.  

Klubas, kuriame vietos atranda visi muzikiniai stiliai nuo klasikos, džiazo iki sunkiojo roko, garsėja ir kasmetiniu jaunų grupių konkursu „Garažas“, paspartinusiu daugybės žinomų Lietuvos atlikėjų karjeras. Šiam sezonui „Tamsta“ ruošia kelis naujus muzikinių renginių ciklus. Kokie jie – kol kas „Tamsta“ kolektyvas lieka paslaptingas. Tačiau jau aišku, kokie koncertai čia vyks atsivėrus durims. 

Artimiausiu metu klubas kvies pasiklausyti muzikos festivalio – konferencijos „What‘s Next In Music?“ dalyvių koncertų. Taip pat laukia „Deeper Upper“, „Junior a“, „Avis rara“, „Šventinio bankucheno“, grupės „Kiti kambariai“, „Los Secretos de Pablo“, „Saulės Kliošo“, „Triana park“ (Latvija), Shakkos (Didžioji Britanija) pasirodymai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.