Debiutuojantis atlikėjas Kali dainoje papasakojo jautrią asmeninę istoriją

Lietuviškos muzikos erdvėje – naujas vardas. Su singlu „Low Low Low“ debiutuoja atlikėjas Kali.

Kali. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Kali. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2018, 5:42 PM, atnaujinta Oct 23, 2018, 5:43 PM

Kūrinyje, kurį trūks plyš nori pristatyti tautai – reali atlikėjo patirtis. Čia pasakojama apie norą atsispirti nuo gyvenimo dugno.

„Mes visi augame. Taip pat ir aš pradėjau augti ir į muziką žiūrėti kiek rimčiau. Anksčiau dariau tik tam, kad daryčiau, nes buvo įdomu. Per daug negalvodavau apie tai, kas iš tiesų svarbu.

Faktas, kad noriu kurti muziką, noriu joje gyventi, nes man tai patinka ir man tai sekasi. Jau prieš 10 metų, kuomet pradėjau rašyti dainas, giliai savyje girdėjau būtent tokią muziką, kokia šiandien skamba mano dainoje“, – sako Kali.

Tačiau prieš dešimtmetį atlikėjui trūko patirties ir saviraiškos laisvės. Na, o be šių dviejų įrankių nepavykdavo rasti sau vietos įrašų studijoje. Todėl dabar, užėmęs starto muzikiniame pasaulyje poziciją, Kali sako – metas subręsti.

„Kiekvienas išgyvenimas mus priverčia surasti savyje tai, ką ne visada žinome, kad turime. Anksčiau negalėdavau būti vienas, o dabar man tai yra didžiulis malonumas, nes atradau savo vokalą bei kitą pusę.

Pamenu, važiavau iš Biržų į Vilnių, grojo Rela Records sukurta muzika. Iš širdgėlos ėmiau dainuoti anksčiau parašytos dainos tekstą. Po pusvalandžio paskambinau savo prodiuseriui Karoliui Talučiui. Sakau – „Kurk mikrofoną, turiu, ką pasakyti“. Na, o po valandos jau turėjome šį nuostabų kūrinį.

Viskas išgyventa, išverkta, išjuokta. Ir galiu drąsiai teigti, kad tai – vienas stipresnių mano kūrinių“, – įsitikinęs Kali.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.