Ieva Zasimauskaitė patyrė nesėkmę: atšaukė ilgai planuotą „Eurovision afterparty“ koncertą

Pastaruoju metu atlikėja Ieva Zasimauskaitė intensyviai ruošėsi ir planavo kuo daugiau „Eurovizijos“ gerbėjų suburti į Kauno „Žalgirio“ areną, tačiau nesėkmingai. Panašu, kad gruodžio 16-ąją turėjęs vykti „Eurovision afterparty“ koncertas buvo atšauktas.

 Ieva Zasimauskaitė.<br> D. Umbraso nuotr.
 Ieva Zasimauskaitė.<br> D. Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2018, 4:37 PM, atnaujinta Nov 13, 2018, 4:59 PM

Dar preaitą savaitę, pristatydama naują dainą „Apkabink“, moteris ragino pirkti bilietus ir prisidėti prie Europoje analogų neturinčio renginio su „Eurovizijos“ žvaigždėmis.

Šiandien socialinio tinklo paskyroje paskelbė įrašą, kuris nustebino ne vieną gerbėją. Ten Ieva patikino, jog  „Eurovision afterparty“ koncertas neįvyks. Taip pat atskleidė priežastis, dėl kurių atšaukiamas ilgai planuotas ir labai lauktas renginys.

„Kaip smagu, kad taip visi rašot ir kaip smagu, kad taip palaikot ir esat kartu. Man irgi liūdna, kad šito renginio nebebus, man irgi liūdna, kad negalėsim pajausti to jausmo čia Lietuvoje, na bet ne viskas pagal planą šiame gyvenime vyksta. Ir kartais iš karto negali suprasti kodėl? Bet vėliau po kiek laiko dar ir padėkoji visatai ar Dievui, kad viską taip sudėliojo ir , kad davė visas įmanomas pamokas. Kokia priežastis?

Neišpildžiau renginio programos taip kaip tikėjausi ir svajojau, o su Jumis norėjau pasidalinti 100 proc. pasidalinti ir perteikti Lisabonos dvasią. Matyt dar esu per jauna organizuoti renginius, kai neturiu tam jokios patirties, bet aš visą gyvenimą būsiu dėkinga žmonėms, kurie taip nuostabiai ir geranoriškai prisidėjo prie šitos mano svajonės, kuri jau ir liks svajone. Ir liko komanda nesvarbu kas ir nepaliko manęs vienos srėbti visos košės.

Bilietus grąžinsim, jų dar nebuvo labai daug, bet arenos surinkti aš nesitikėjau, tai būtų per daug mega wow. Kaip jau ir mano mielas Darius Užkuraitis sakė, kad čia nišinis renginys, bet juk svajonės tam ir skirtos.

Labai ačiū jums už palaikymą. Bėgu į repeticijas ir įrašinėti naujų dainų. Susitiksim pavasarį. Jūs esat mano įkvėpimas“, – įrašą padėkomis ir gražiais žodžiais baigė Ieva.

Atšauktame koncerte Kauno „Žalgirio“ arenoje turėjo pasirodyti šių metų „Eurovizijos“ dalyviai. Tarp jų ir Laura Rizzotto (Latvija), Cesaris Sampsonas (Austrija), , Ryanas O’shaughnessy (Airija) ir kiti Ievos draugais tapę dalyviai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.