Lrytas.lt startuoja muzikiniai pokalbiai „M.A.M.A. Live“: pirmasis svečias – V. Bareikis

Artėjant sausio pabaigoje vyksiančiai muzikos apdovanojimų ceremonijai M.A.M.A., naujienų portalas lrytas.lt kviečia stebėti tiesiogines pokalbių su žinomais Lietuvos atlikėjais ir muzikos pasaulio atstovais transliacijas.

Vidas Bareikis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vidas Bareikis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2018, 5:57 PM

Kiekvieną savaitę portalo vaizdo konferencijose „M.A.M.A. Live“ muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys kalbins M.A.M.A. nominantus, ceremonijos rengėjus ir dalyvius, pamažu skaičiuojant iki svarbiausio metų muzikos renginio likusį laiką.

Aštuntą sykį vyksianti M.A.M.A. ceremonija bus surengta kitų metų sausio 25-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje. Jau atskleista, kad pagrindiniais šventės vedėjais taps komikas Justinas Jankevičius ir atlikėjas, režisierius Vidas Bareikis.

Būtent jis taps pirmuoju „M.A.M.A. Live“ pokalbio svečiu – tiesioginę konferenciją su V.Bareikiu kviečiame stebėti antradienį, 12 valandą.

Kiekvienos transliacijos metu klausimus svečiams galės užduoti ir portalo skaitytojai – tai bus galima padaryti transliacijos komentarų langeliuose lrytas.lt portale ir jo feisbuko paskyroje. Klausimus uždavę skaitytojai galės laimėti prizą – kvietimus į M.A.M.A. apdovanojimų renginį.

Bet antradienį tai nebus vienintelis prizas. Vienam klausimą uždavusiam skaitytojui V.Bareikis įteiks krepšį, pilną dovanų – jame bus galima rasti bilietus į šį sekmadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiantį jo koncertą, naujausią albumą „Katukavakare?“ su autografu ir dar vieną ypatingą dovaną.

Šie metai scenoje triukšmingą siautulį keliančiam V.Bareikiui buvo itin aktyvūs – dainininkas surengė koncertų turą, kurio metu aplankė net šimtą Lietuvos miestų ir miestelių. 

Kokių nuotykių patyrė šių kelionių metu, kaip jaučiasi, tapęs M.A.M.A. vedėju ir ko tikėtis iš jo šou „Siemens“ arenoje – apie visa tai sužinosite antradienį, įsijungę 12 valandą prasidėsiančią lrytas.lt transliaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.