Debiutinį albumą išleidę „Mood Sellers“ kviečia į 10-ojo gimtadienio šventę

Jau dešimtmetį grojanti grupė „Mood Sellers“ pagaliau išleido debiutinį albumą ir ruošiasi milžiniškai gimtadienio fiestai, kuri vyks sausio 19 dieną Vilniaus klube „Kablys“.

„Mood Sellers“.<br> D.Putino nuotr.
„Mood Sellers“.<br> D.Putino nuotr.
Debiutinis „Mood Sellers“ albumas.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Debiutinis „Mood Sellers“ albumas.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-12-11 14:36, atnaujinta 2018-12-11 15:35

Albumo pavadinimas „Sugar & Space” padiktavo ir gimtadienio temą – klausytojai bus kviečiami į kosmosą. Specialiai koncertui ruošiamos įspūdingos dekoracijos muzikinį užtaisą pavers dar stipresniu.

Išskirtinės sudėties grupėje groja 6 varinės dūdos, būgnai ir perkusija, o grupės repertuaras susideda iš šiuolaikinės muzikos ritmų, tarp kurių galite išgirsti disco, džiazo, fanko, dramenbeiso ir netgi Balkanų muzikos stilių.

8 vyrukų kompanija rengia ne tik savus koncertus, bet nemažai kartų ant scenos yra bendradarbiavusi su kitais atlikėjais, kuomet galinga dūdų muzika prideda pasirodymams papildomos jėgos ir skambesio.

Svečių bus ir pristatant albumą sausį – kartu su „Mood Sellers“ ant scenos užlips reperis Karpiz, grupė „Rakija Klezmer Orkestar“, kiti grupės draugai ir kol kas paslaptyje laikoma ypatinga atlikėja, kuri, neabejojame, klausytojams bus kosminis netikėtumas.

Grupės albumą kompaktinės arba vinilo plokštelės formatu jau galima įsigyti, o netrukus bus galima klausyti jau ir internete. Susitikti su grupe galima dar šiemet, iki oficialaus albumo pristatymo, Šv. Stoties nepriklausomame Kalėdų miestelyje, kuris veikia geležinkelio stotyje Vilniuje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.