Grupė „The Backs” pristato antrają dainą ir kviečia į koncertą

Keturių scenos profesionalių grupė, nešanti į vieną susiliejusių stiprių balsų, kokybiškos muzikos ir maksimalaus kiekio charizmos vėliavą. Taip jau kelis metus gyvuojančią grupę „The Backs” vis dažniau pristatinėja koncertų, radijo ir televizijos laidų vedėjai.

 Grupė „The Backs” pristato antrają dainą ir kviečia į koncertą.
 Grupė „The Backs” pristato antrają dainą ir kviečia į koncertą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2018, 9:28 AM

Vos prieš savaitę pristačiusios debiutinį kūrinį „It Hurts” iš kitais metais pasirodysiančio albumo „Origami”, merginos klausytojams dovanoja antrają dainą pavadinimu „Here right next to You”.

Grupė neslepia, jog tai yra seniai lauktas etapas jų muzikiniame kelyje ir kiekviena pristatoma daina kelia vis daugiau pasitikėjimo savimi.

„Tai yra stiprus žingsnis į priekį ir nemeluosim, labai malonus“ , – teigia grupės merginos.

„Pirmieji komentarai apie dainą „It hurts” sukėlė didelę džiaugsmo bangą ne tik mums, bet ir visai komandai, kuri padeda grupei šiame kūrybos etape. Visa komanda, kuri mus supa, kol kas yra didžiausias laimėjimas mums.“

„It hurts” muzikinis video klipas: 

Grupę „The Backs” sudaro keturios vokalistės – Berta Timinskaitė, Silvija Pankūnaitė, Eglė Gadeikytė ir Algė Matekūnaitė.

Ne viena šios grupės narė dažniausiai ant scenos matoma šalia populiariausių mūsų šalies atlikėjų, didžiausiuose Lietuvos muzikiniuose projektuose. Dauguma šių merginų ilgą laiką buvo tik pritarančiosios vokalistės.

„Jau išmokom papildyti pagrindinį vokalistą ir kiekvienam iš jų, su kuriais teko dirbti jaučiam skirtingus sentimentus, tačiau, mūsų keturių noras eiti į priekį yra nesuvaldomas”.

Gruodžio 18-tą dieną grupė kviečia visus į gyvos muzikos klubą „Tamsta” Vilniuje, kuriame klausytojams pristatys pirmuosius kūrinius iš albumo „Origami”. R&B ir polyphonic pop muziką atliekančios merginos nekantriai laukia pasirodymo sostinėje.

„Dainas brandinome ilgai ir šie kūriniai pasakos apie tikrus jausmus, žmogiškus išgyvenimus, apie mus, mūsų draugystę. Mūsų autorinės dainos, mylimų atlikėjų kūriniai, bei be jokios abejonės duoklė artėjančioms šventėms,” – į koncertą kviečia „The Backs”.

„Here right next to You” muzikinos video klipas: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.