Lrytas.lt konferencijoje - „G & G Sindikatas“: dalyvauk ir laimėk kvietimus į M.A.M.A.

Penktadienio popietę naujienų portalo lrytas.lt tiesioginėje konferencijoje viešės grupės „G & G Sindikatas“ nariai.

„G &amp; G Sindikatas“.<br>T.Bauro nuotr.
„G &amp; G Sindikatas“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2019, 12:36 PM, atnaujinta Jan 11, 2019, 1:02 PM

Pokalbis su viena ryškiausių ir žymiausių Lietuvos hiphopo grupių prasidės 14 valandą. Kaip įprasta, jo metu klausimus užduoti kviečiami ir portalo skaitytojai – tai bus galima padaryti komentarų langelyje portale ir lrytas.lt feisbuko paskyroje.

Pašnekesys tęsia pokalbių apie muziką seriją „M.A.M.A. Live“. Vienas klausimus uždavusių skaitytojų laimės prizą – du kvietimus į muzikos apdovanojimų ceremoniją M.A.M.A., kuri sausio 25-ąją vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„G & G Sindikatas” yra vieni iš šios ceremonijos lyderių. Įspūdingus karjeros metus turėjusi grupė pretenduoja į net keturias statulėles – Metų grupės, Metų hiphopo grupės, Metų koncertinės grupės ir Metų albumo.

2018-aisiais grupė surengė koncertus dviejose didžiausiose Lietuvos arenose, koncertavo sostinės Valdovų rūmuose, didžiausiuose šalies festivaliuose ir išleido didelės sėkmės sulaukusį albumą „99“.

Penktadienį su jais pasikalbėsime apie M.A.M.A. apdovanojimus, grupės planus 2019-iesiems ir Lietuvos muzikinį gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.