Garsiausiems šalies atlikėjams dainas kuriantis Juozas Martin žengia į sceną

Praėjusiais metais debiutinį savo albumą pristatęs atlikėjas Juozas Martin sausio 20 dieną kviečia į jaukų akustinį koncertą „Geltonos sofos klube“, Vilniuje.

Juozas Martin. <br>R.Šeškaičio nuotr. 
Juozas Martin. <br>R.Šeškaičio nuotr. 
Juozas Martin. <br>R.Šeškaičio nuotr. 
Juozas Martin. <br>R.Šeškaičio nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 18, 2019, 10:15 AM

Melancholiška kūryba, švelniu balsu ir nuoširdžiais tekstais išsiskiriantis atlikėjas – tikrai ne naujokas scenoje. Buvęs grupės „InSearch“ narys, Juozas Martin dažniausiai atpažįstamas kaip Monique, Daddy Was A Milkman, Vaido Baumilos, Donato Montvydo ir kitų Lietuvos atlikėjų scenos partneris, dainų autorius bei įvairių muzikinių projektų dalyvis.

Ilgą laiką kūręs muziką kitiems, 2017 metais muzikantas nusprendė publikai pristatyti susikaupusias asmenines dainas ir išleido pirmąjį savo singlą „Neša Tolyn“. Dar po metų pasirodė debiutinis atlikėjo albumas „Mixed Blessing“.

„Rašant dainas kitiems atlikėjams, jie tampa savotišku mano instrumentu. Kartais jau pradedant kurti, žinau, kad daina bus skirta vienam ar kitam atlikėjui, o dainose kurias rašau sau, jaučiu, kad galiu daugiau eksperimentuoti, jaustis laisviau ir laikytis mažiau taisyklių“, – pasakoja Juozas.

Šį sekmadienį vyksiančiame koncerte žiūrovai išgirs ne tik Juozo autorinę kūrybą, tačiau ir kitų atlikėjų dainas.

„Malonu atlikti ir savo, ir kitų kūrybą. Svarbiausia sugebėti kuo stipriau pajausti kūrinį, kad klausytojai per mane išgirstų dainos mintį ir pajaustų malonumą“, – teigia atlikėjas.

Artėjančiame koncerte klausytojų taip pat laukia nauji, dar negirdėti kūriniai. Pasirodymas bus ypatingas ir tuo, jog koncerte bus naudojama „loopingo“ technika, kurios pagalba realiu laiku galima įrašyti daug skirtingų muzikinių partijų. Tai nauja patirtis Juozo Martin kūryboje.

Juozas Martin – Don’t Give Up: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.