Išgirskite: nauja grupės „Dvyniai“ daina – greitoji pagalba nedrąsiems įsimylėjėliams

Santykiai, meilė ir kiti jausmai yra temos, kurios neturi sezono, meilės vyksta ir per karščius, ir per šalčius, vyko prieš trisdešimt metų, vyks po penkiasdešimties.

„Dvyniai“.<br> A.Rosso nuotr.
„Dvyniai“.<br> A.Rosso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2019, 11:40 AM, atnaujinta Feb 7, 2019, 11:44 AM

Tačiau kaip tik vasarį, Šv. Valentino mėnesį, leidžiame jausmams išsprogti ir sužydėti. Vieni „sproginėja“ šokoladinėmis širdutėms, kiti mažomis dovanėlėmis, treti kavos puodeliu į lovą, o grupė „Dvyniai“ – nauja daina. 

„Apie jausmus kalbėti nelengva, daug jų lieka neišsakytų arba paslėptų, užšifruotų juokeliuose, pokalbiuose apie orą, ūkį ir bites. Tikimės, kad žmogus, kuriam jausmai skirti, juos kažkaip iššifruos, bet tai nėra lengva.

Galbūt kaip tik todėl mėgstame dainas, kurios tarsi perpasakoja mūsų jausmų istorijas, atveria mūsų širdis mums patiems ir tiems, kuriuos mylime. Klausai dainos ir trenkia lyg žaibas: „Tai apie mus!“. Tada jau ir sakyti nieko nereikia: apkabini savo žmogų ir viskas aišku. Kaip tik apie tai ir yra daina „Aš ir tu“, – sako grupės „Dvyniai“ vokalistės Elvina Milkauskaitė ir Greta Rau. 

„Jau daugiau nei dešimt metų grojame įsimylėjusiųjų šventėse, seniai pastebėjome, kad kiekviena pora turi savo meilės dainą. Gali nepažinoti žmonių, bet užtenka išgirsti, kokią dainą jiedu pasirinko savo šokiui, ir jau nujauti, ką kartu išgyveno, vienas kitam jaučia.

Daina „Aš ir tu“ ilgai gulėjo stalčiuje, tačiau kaip kerta  meilės jausmas, taip žaibu kirto ir žinojimas, kad išmušė jos valanda. Džiaugiamės nauju kūriniu, prie kurio prisidėjo visi grupės nariai, ir tikimės, kad vieniems ši daina padės rasti, kitiems – suprasti vienam kitą. Ir gal net taps meilės hitu“, – priduria grupės siela Vytautas Raudonius. 

Prieš gerą dešimtmetį grupę „Dvyniai“ įkūrė tada dar mokykoje besimokę broliai. Grupės sudėtis ne kartą keitėsi, augo, šiuo metu grupę sudaro septyni nariai: Vytautas Raudonius, Ferdinandas Raudonius, Greta Rau, Elvina Milkauskaitė, Arminas Bižys, Artūras Zaikovskis, Romanas Moroziukas. 

Naujoji grupės daina:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.