Grupė „Vanilinis dangus“ siekia tapti populiariais be vadybininkų

Panevėžiečių grupė „Vanilinis dangus“ – akivaizdus įrodymas, kad būti populiariems nepriklausant jokiai vadybinei kompanijai – išties įmanoma, rašoma pranešime spaudai.

Grupė „Vanilinis dangus“.<br>Organizatorių nuotr.
Grupė „Vanilinis dangus“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2019, 10:21 AM

Štai paskutinioji į dienos šviesą paleista daina – „Laivai“ interneto platformoje „YouTube“ sulaukė daugiau nei 4 milijonų peržiūrų. 

Klausytojų atsiliepimai – patys šilčiausi, nors, kaip žinia, lietuviai nėra linkę gražbyliauti.

Po sėkmingo dainos pasirodymo, grupė sulaukė itin daug kvietimų koncertuoti: savo atliekamą muziką jie dalino ne tik tautiečiams čia, Lietuvoje, bet ir koncertavo Švedijoje, Anglijoje bei Ispanijoje!

„Išleidę dainą „Laivai“ ir sulaukę tiek daug palaikymo iš pačių nuoširdžiausių žmonių – mūsų klausytojų, gavome tarsi įpareigojimą kurti toliau“, – pasakojo grupės lyderis Virgis Valuntonis.

„Labai džiaugiuosi, kad pagaliau atėjus pavasariui, galime grupės gerbėjams pasiūlyti naujo, šiuolaikinio skambesio dainą „Skrendu“.

Kas man svarbu, kaip atlikėjui ir grupės lyderiui, kad joje atsiskleidžia visų mūsų grupės narių vokalai. Kiekvienas esame visiškai skirtingas, kas dainai suteikia dar daugiau šarmo ir žavesio“, – pasakojo dainininkas.

Aranžuotę dainai „Skrendu“, kaip ir visas pastarąsias „Vanilinio dangaus“ dainas, sukūrė grupės „Pikaso“ narys Valdas Kabutavičius, su kuriuo grupei kuo toliau, tuo lengviau sekasi dirbti: kompozitorius ir dainų atlikėjas žino, ko reikia, kad daina skambėtų puikiai ir išsyk rastų kelią į klausytojų širdis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.