Milijonus peržiūrų renkantis Matto ir BeLeo pristato naują vasarišką muzikos bombą

Greičiausiai nedaugelis Lietuvos muzikos atlikėjų galėtų pasigirti savo kraityje turintys daugiau nei milijoną perklausų populiariose muzikos ir vaizdo platformose ar darbu su tokiais atlikėjais, kaip Innomine, Beatrich, Radistai ar Saulius Prūsaitis. Tačiau kuklumu pasižymintys, bet tuo pačiu išjudinti didžiules minias gebantys didžėjai Matto ir BeLeo nusprendė dar kartą surinkti didžiulį melomanų būrį ir pristatyti vasara alsuojantį kūrinį „It’s time“.

 Matto ir BeLeo.<br> LR montažas.
 Matto ir BeLeo.<br> LR montažas.
BeLeo<br> Asmeninio archyvo nuotr.
BeLeo<br> Asmeninio archyvo nuotr.
BeLeo<br> Asmeninio archyvo nuotr.
BeLeo<br> Asmeninio archyvo nuotr.
BeLeo<br> Asmeninio archyvo nuotr.
BeLeo<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Matto ir BeLeo<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Matto ir BeLeo<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Matto<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Matto<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Matto<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Matto<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Matto<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Matto<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Jul 31, 2019, 11:44 AM

„Paskutiniu metu vis dažniau grojame kartu, tad pamanėme, kad būtų puiku išleisti ir bendą kūrinį, kuris būtų vasariškas, keliantis nuotaiką ir didinantis norą keliauti, – atviravo didžėjai. – Be abejo prisidėjo ir Karklės festivalio kvietimas sugroti kartu, todėl šis mūsų kūrinys ir bus primenantis vasarą, jūros bangas, saulę ir kopų smėlį“.

Paklaustas, ar kūrinį kurti kartu yra sudėtinga, didžėjus BeLeo teigė, kad tai nemenkas iššūkis laiko ir užimtumo prasme: „Kurti kartu nėra itin lengva užduotis, nes abu turime nemažai veiklos, darbus, žmonas, vaikų, tad kūrybos procesui laikas yra kiek ribotas, bet jį mes stengiamės išnaudoti kiek įmanoma produktyviau, – pasakojo muzikantas. – Arba susėdame kartu ir kurpiame mintis, arba po vieną lipdome, kas sukasi galvoje, ir tuomet siunčiame vienas kitam įvertinti idėjas ir pritaikyti jas kūrinyje. Dažnai mintys kyla keliaujant iš vieno Lietuvos kampelio į kitą, nes grojame įvairiose vietose, todėl nenustembame, kai randame anksti ryte ar vidury nakties vienas kito žinutes su idėjomis kūriniams“.

Tai, kad bendra kūryba duoda vaisių patvirtina tokie sėkmingi pavyzdžiai, kaip „Matto ft. Beatrich – Back To“, susilaukęs net 1,5 milijono peržiūrų ar „Angelou X Innomine X Curly Music – I Will Never (Matto Remix)“, kurį perklausė beveik 800 tūkstančių šokių muzikos mylėtojų YouTube platformoje. Originalius kūrinius yra tekę gaminti su Beatrich, Dainotu Varnu, dabar ruošiame kūrinius su Kaia, Vaidotu, vokalistu iš „The Roop“, – pasakoja šokių muzikos virtuozas Matto. – Remiksus yra tekę daryti Radistams, „The Sneekers“ bei Sauliui Prūsaičiui. Visi šie kūriniai grojami ne tik YouTube ar Spotify platformose, bet ir šalies radijo stotyse. Tikiu, kad ir naujasis kūrinys pasieks didelę melomanų dalį“.

Talentingi didžėjai savo gebėjimus demonstruoja ir radijo stotyje „Power Hit Radio“, kurioje vaikinai turi savo laidas. „Kadangi dirbame ne tik su muzikos kūryba, bet ir laidų vedimu, todėl darbas radijo stotyse ir dainos jose yra ypatingas aspektas mūsų kūrybinėje veikloje, nes labai svarbu, kad kūriniai būtų grojami ne tik internetinėse platformose, bet tiek Lietuvos, tiek ir užsienio radijo stotyse. Tuo rūpinasi mūsų leidėjai „Cherry Music Records“– teigė didžėjai.

O kur geriausia muziką išgirsti gyvai? Atsakydami į šį klausimą žinomi didžėjai atskleidžia, kad šaunių vietų yra ne tik sostinėje ar pajūryje: „Karščiausi taškai priklauso nuo sezono. Vienas klubas Lietuvoje dirba tik vasaros metu, tai – „Exit“. Šis klubas tikrai patektų į penketuką, – populiariausių vietų topus vardija Dj Matto. – Manau, kad Marijampolės klubas „Lūna“ yra tikrai vertas būti penketuke dėl to, kaip viskas yra paruošiama ir pateikiama, taip pat ir Klaipėdos baras „Hero“ yra viena iš vietų, į kurias visada yra smagu sugrįžti, susimojuoti su pastoviais lankytojais. Tikrai be abejonių pirmą vietą pasiimtų Kauno klubas „Taboo“ ir „Pilies sodo“ terasa. Ten visada pozityvi atmosfera, gera nuotaika bei visada pilnas klubas žmonių, kurie ateina ne pasitikrinti Instagram ar Facebook, o pašokti. Tai yra labai labai gerai. Be abejo, reikia nepamiršti ir Utenos „Luchi“, kur santykinai nedidelėje erdvėje būna sausakimša ir šokama iki paryčių“.

Pasakodamas apie populiariausias šokių muzikos vietas, Dj Matto atskleidė ir sostinėje esančią puikią susibūrimo vietą: „Kartu vasarą grojame „Grill terrace“, esančioje ant CUP stogo Vilniuje, kuri tapo viena lankomiausių terasų sostinėje, – teigė didžėjus. – Čia kiekvienas norintis gali išgirsti kiek gaivesnės, vasariškesnės muzikos savaitgalio vakarais. Taip pat, žinoma, ir mūsų naujojo kūrinio „It’s time“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.