Egidijaus Dragūno-Selo gerbėjams – svarbi naujiena

Bet kokia naujiena apie geriausia koncertine grupe pripažintą SEL klausytojų tarpe visuomet sukelia euforiją. Šįkart Egidijus Dragūnas ir jo komanda skelbia, kada ir kur bus galima artimiausiu metu išvysti vieną garsiausių šalies grupių.

Egidijus Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-30 13:01

„Iki šiol nebuvo skelbtas pilnas turo miestų sąrašas ir datos, kada tose vietose vyks SEL pasirodymai. Pagaliau galime patvirtinti tai, ko gerbėjai laukė ne vieną mėnesį“, – sako turo organizatoriai ir praneša, kad SEL šou vyks ne tik Lietuvoje, tačiau ir už mūsų šalies ribų, todėl suklusti turėtų ir emigrantai.

Artimiausias grupės turo koncertas vyks Norvegijos sostinėje Osle. Pasak pasirodymo organizatorių, susidomėjimas SEL šou yra milžiniškas, kadangi Norvegijoje E.Dragūnas su muzikantų grupe koncertavęs itin seniai. Šou vyks rugsėjo 14-ąją, koncertų salėje „Sentrum scene“.

Airijoje gyvenantys SEL gerbėjai taip pat turėtų suklusti. Pranešama, kad grupė surengs šou lapkričio 2-ąją, koncertų salėje „The Venue“. Pasak organizatorių, į šį šou atvyks klausytojų net iš Jungtinės Karalystės.

Tuo tarpu visą gruodį SEL skiria gerbėjams Lietuvoje. Gruodžio 13-ąją grupė surengs nepamirštamą šou išskirtinėje vietoje – „Litexpo“ rūmuose, Vilniuje.

Prieš pat didžiąsias žiemos šventes, gruodžio 21-ąją, SEL grįžta į Kauną, „Žalgirio“ areną, kur grupė yra pasiekusi visų laikų arenos lankomumo rekordą.

O koncertinius metus SEL baigs šventiniu koncertu Šiauliuose – gruodžio 25-ąją pasirodys Saulės mieste esančioje „Šiaulių arenoje“.

„Šie metai man ir visai grupei buvo produktyvūs. Paruoštos ir gerbėjams pristatytos naujos dainos, koncertinis turas vyksta ne tik Lietuvoje, bet užsienyje. Nežadame sumažinti apsukų – gerbėjų dar šįmet laukia pora staigmenų“, – intriguoja E.Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.