Paskelbta, kas Vilniuje apšildys elektronikos žvaigždę Comą Truise'ą

Niujorkietis Comas Truise'as Vilniaus menų fabrike „Loftas“ rugsėjo 5 d. surengs kietą vakarėlį. Šiandien skelbiama, kas jį apšildys.

 Paskelbta, kas Vilniuje apšildys elektronikos žvaigždę Comą Truise'ą.
 Paskelbta, kas Vilniuje apšildys elektronikos žvaigždę Comą Truise'ą.
 Ianas Thompsonas-Roundhouse.
 Ianas Thompsonas-Roundhouse.
 „Tylios naktys“.<br> R.Šeškaičio nuotr.
 „Tylios naktys“.<br> R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 30, 2019, 4:31 PM

Aktorius Tom Cruise gal jo ir nemėgsta (dėl iškraipyto paties vardo). Tačiau pasaulyje gyvena daug, labai daug žmonių, kuriems patinka Sethas Haley‘us, anksčiau besivadinęs Sarin Sunday, SYSTM ar Airliner, o dabar elektronikos vandenyse gerai žinomas Como Truise'o vardu.

Jis pats yra savo atspirties taškas. Jis – savo muzikos vedlys ir savo klausytojų užkalbėtojas. Elektroninė meditacija, įtraukianti kelionė į kažkur – lyg į vakar, lyg į rytoj – tampa hipnozės seansu, kuris galėtų būti be pabaigos.

Comas Truise'as nėra aikštingas ar priekabus. Organizatorių nereikalauja nieko, ko gamtoje nėra išrasta. Jo poilsio kambaryje nereikės patiekti nei prabangaus šampano, nei kitų alkoholinių gėrimų: Comas Truise'as bando pagyventi sveikai, todėl linkęs vartoti daugiau žalumynų.

Sveiko gyvenimo dalis – juokas. Todėl Comas Truise'as nuolat šypsosi. Žmonėms gera ir su jo muzika, ir su pačiu kūrėju.

Amžinieji turai ir darbas petis į petį su šauniausiais pasaulio „elektronikais“ turi bonusų: nuolat esi klubuose, festivaliuose, kelionėse, kitaip sakant – įkvėpimo lauke. Taip tiktų apibūdinti elektroninės muzikos prodiuserį ir vadybininką Ianą Thompsoną-Roundhouse, kuris dirbo su „Maribou State“, Daphni, „Junior Boys“, George Fitzgerald.

Su Comu Truise'u jis taip pat aplėkė nemažai pasaulio, o dabar kartu atvyksta į Lietuvą. Roundhouse apšildys kolegą savo dinamišku techno ir visais tais ritmais, kurie kitų metų pradžioje suskambės jo naujame albume.

Comą Truise'ą taip pat apšildys lietuviai „Tylios naktys“. Tai – ZIP FM radijo laida, jau tris metus sekmadienio vakarais pristatanti perspektyviausią elektroninę muziką, nuo to, kas gerai atpažįstama iki visiškai naujo skambesio. Laidos vedliai – Gytis ir Ignas leidžia žanrų spalvoms persipinti tarpusavyje. Didžėjų duetas tai miksuoja ir savo pasirodymuose.

Eteryje įvykstančios gyvos pažintys su atlikėjais yra neatsiejama dalis veiklos, kuri leidžia siekti laidos tikslo: supažindinti ir pristatyti.

„Todėl Como Truise'o atvykimas į Lietuvą mums yra svarbus, nes esame dideli fanai, gaunantys galimybę pirmą kartą susipažinti su jo kūryba gyvai. Tikimės, kad apšildymas leis susipažinti ir su pačiu Comu Truise'u“, – sako didžėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.