Ilgai lauktas britų elektroninės muzikos žvaigždžių „Disclosure“ koncertas Lietuvoje neįvyks

Populiarusis anglų elektroninės muzikos duetas „Disclosure“ praneša, kad ilgai lauktas koncertas Lietuvoje neįvyks. Pirmąkart mūsų šalyje kovo 23-ąją dieną „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje turėjęs koncertuoti duetas išplatino pranešimą apie tai, kad atšaukė gastroles.

 „Disclosure“.
 „Disclosure“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2022, 10:37 AM

„Dėl besitęsiančių COVID-19 apribojimų ir padidėjusio infekcijos atvejų skaičiaus visoje Europoje, priėmėme sunkų sprendimą atšaukti savo artėjantį pasirodymą, kuris kovo 23 dieną turėjo vykti „Compensa“ arenoje Vilniuje. Pinigai bus grąžinami pirkimo vietoje – kreipkitės į „Bilietai.lt“. Labai apgailestaujame, kad negalime su jumis susitikti, bet pažadame, kad tai truks neilgai“, – pranešime teigia „Disclosure“.

Bilietus įsigijusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Pinigai bus pervesti iki 2022 metų vasario 14 dienos.

Populiarusis elektroninės muzikos duetas „Disclosure“ 2022-ųjų metų gastroles pradės trimis anšlaginiais koncertais Didžiojoje Britanijoje, į kuriuos visi bilietai buvo parduoti greičiau nei per 24 valandas. Pirmasis „Disclosure“ koncertas Europoje turėjo vykti kovo 9-ąją dieną Prancūzijos sostinėje Paryžiuje. Vėliau grupė planavo koncertuoti Belgijoje, Nyderlanduose, Vokietijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Rusijoje, Estijoje ir Lietuvoje. „Disclosure“ gastrolių baigiamasis koncertas turėjo vykti kovo 23-ąją dieną „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje. Tai turėjo būti pirmoji dueto viešnagė mūsų šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.