Išeivis iš Lietuvos Danijoje nepamiršta svajonės: pristato naujausią dainą „Mūsų dangus“

Išeivis iš Lietuvos Vidmantas Miezinskas, gerbėjų pažįstamas WiDoo pseudonimu, jau kuris laikas kuria gyvenimą Danijos sostinėje Kopenhagoje: kuklus, gražia šypsena apdovanotas jaunuolis, gimė Pakruojyje ir gyveno nedideliame miestelyje Pakruojo rajone: sakosi, dainuoti pradėjęs nuo septynerių, o jo muzikalumą pastebėjo... jo močiutė, grojusi akordeonu.

 Vidmantas Miezinskas.
 Vidmantas Miezinskas.
 Vidmantas Miezinskas.
 Vidmantas Miezinskas.
 Vidmantas Miezinskas.
 Vidmantas Miezinskas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 7, 2022, 9:27 AM, atnaujinta Jul 7, 2022, 9:58 PM

„Pirmojoje klasėje pirmą kartą pasirodžiau scenoje Lygumų miestelio kultūros namuose, ir tas noras dainuoti niekur nedingo“, – prisiminęs šias akimirkas, šypsosi WiDoo.

Ir nors Danijoje vaikino veikla niekuo nesusijusi su muzika, siekti savo svajonės juk niekas netrukdo: „Tai mano hobis, kuris, labai tikiu, taps ir pagrindine veikla, kuri man be galo artima“, – pasakoja vaikinas.

Daina „Mūsų dangus“ jau ketvirtoji jo karjeroje, muziką ir žodžius dainai sukūrė Linas Vaitkevičius. „Perskaitęs tekstą išsyk jį pajutau – tarsi būčiau pats parašęs, o tas man, kaip atlikėjui, labai svarbu. Ypač, kai dainuoju apie meilę, kurią patiriame kiekvienas“, – mintimis dalijasi atlikėjas.

Dainai sukurtas ir vaizdo klipas, kuriame vaizdai – tarsi iš atviruko. „Manęs visi klausinėja, kur čia toks gražus pajūris, nejaugi Lietuvoje? O aš atsakau, kad filmavome netoli namų, tik tiek, kad gyvenu Kopenhagoje“, – šypsosi WiDoo. Na, o ateityje atlikėjas rimtai ketina užsiimti muzikos įrašais ir išleisti albumą, kurio tituline daina ir taps „Mūsų dangus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.