Svarbiausi šventiniai metų koncertai Lietuvoje

Iki didžiųjų metų švenčių liko vos daugiau nei viena savaitė. Ta proga supažindiname su svarbiausiais šventiniais metų koncertais. Šventiniu laikotarpiu daugelis žmonių iš anksto planuoja apsilankyti įvairiuose koncertuose. Nieko keisto, kad į nemažai koncertų jau parduoti visi bilietai, todėl atlikėjai ir grupės skelbia nemažai papildomų pasirodymų.

 Saulius Prūsaitis ir Iglė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Saulius Prūsaitis ir Iglė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Donatas Montvydas.<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
Donatas Montvydas.<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Laima Vaikulė.<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Laima Vaikulė.<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Dainotas Varnas.<br> Vito Vaičiulio nuotr.
 Dainotas Varnas.<br> Vito Vaičiulio nuotr.
 Džordana Butkutė.<br> Viktorijos Vaišvilaites-Skirutienės nuotr.
 Džordana Butkutė.<br> Viktorijos Vaišvilaites-Skirutienės nuotr.
 Inga Jankauskaitė.<br> Luko Griciaus nuotr.
 Inga Jankauskaitė.<br> Luko Griciaus nuotr.
 Monika Linkytė ir Leon Somov.<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Monika Linkytė ir Leon Somov.<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Linas Adomaitis.<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Linas Adomaitis.<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Grupės ,,Man-Go" narės.<br> Lauros Kazlauskienės nuotr.
 Grupės ,,Man-Go" narės.<br> Lauros Kazlauskienės nuotr.
 Mantas.<br> Roko Dariulio nuotr.
 Mantas.<br> Roko Dariulio nuotr.
 Martynas Kavaliauskas.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Martynas Kavaliauskas.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Monika Liu.<br> V. Morkevičiaus nuotr.
 Monika Liu.<br> V. Morkevičiaus nuotr.
 Merūnas Vitulskis.<br> Nerijaus ir Gintarės nuotr.
 Merūnas Vitulskis.<br> Nerijaus ir Gintarės nuotr.
 Rūta Ščiogolevaitė.<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Rūta Ščiogolevaitė.<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Grupės ,,Skamp" nariai.<br> Grupės archyvo nuotr.
 Grupės ,,Skamp" nariai.<br> Grupės archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (16)

Lrytas.lt

Dec 15, 2022, 11:44 AM

Laimos Vaikulės koncertas

Gruodžio 26 d. Vilniuje

Itin Lietuvoje mylima, ryškiausia Latvijos scenos žvaigždė, Laima Vaikulė sugrįžta į Vilnių! Jau gruodžio 26d., nuostabų antrą šv. Kalėdų vakarą, Laima Vaikulė surengs gražiausią iki šiol matytą koncertą. Tai bus tikras „Christmas Rendez Vous“ („Kalėdinis pasimatymas“) su mylimais Lietuvos klausytojais!

Dainoto Varno ir Kauno bigbendo „Frank Sinatra Show“

Gruodžio 28 d. Vilniuje ir gruodžio 31 d. Marijampolėje

Dainotas Varnas debiutuoja populiariausiame Lietuvoje tribute projekte – „Frank Sinatra Show“! Drauge su Kauno bigbendu jis atliks net pusantros valandos populiariausių legendinio F. Sinatros dainų programą Vilniuje ir Marijampolėje!

Martyno Kavaliausko „Latino Christmas Show“

Gruodžio 28 d. Vilniuje ir gruodžio 31 d. Ukmergėje

Martynas Kavaliauskas kviečia gražiausius šių metų žiemos vakarus praleisti drauge – įspūdinguose šventiniuose gyvo garso koncertuose „Latino Christmas Show“. Kalėdoms ir Naujiesiems metams atlikėjas su grupe paruošė naują šventinę koncertinę programą – „Latino Christmas Show“, kurioje skambės geriausi visų laikų populiariausi ispaniški hitai bei netikėtos naujų autorinių Martyno dainų ir legendinių lietuviškų dainų interpretacijos latino ritmu.

Merūno koncertai „Atvira širdim“

Gruodžio 26 d. Mažeikiuose, gruodžio 27 d. Alytuje, gruodžio 28 d. Kaune, gruodžio 31 d. Birštone

Po ketverių metų pertraukos vienas geriausių Lietuvos tenorų Merūnas Vitulskis drauge su VDU styginiu kvartetu leidžiasi į koncertinį turą po Lietuvą. Ilgai lauktus pasirodymus jis pavadino „Atvira širdim“. Būtent šie žodžiai geriausiai apibūdino dabartinę dainininko būseną. Pirmą kartą per visą savo karjerą Merūnas koncertuose „Atvira širdim“ pristatys ir savo kūrybos dainas.

Sauliaus Prūsaičio ir Iglės koncertas

Gruodžio 27 d. Vilniuje

„Pagaliau atėjo metas ir esame pilnai pasirengę didžiausiam koncertiniam turui savo grupės istorijoje“, – sako Saulius Prūsaitis. Drauge į turą pirmą kartą leidosi ir Iglė. Atlikėjai žiūrovams žada aukščiausios kokybės, itin skoningą ir originalų šou. Programoje vien hitai ir superhitai „Norim šokti“, „39“, „Vasara 3016“, „Tu nemoki“, „Pamela“, „Prie ežerėlio“ ir naujausias duetas su Igle „Tas jausmas“.

Manto koncertai „Misija – Kalėdos

Gruodžio 26 d. Palangoje, gruodžio 28 d. Šiauliuose, gruodžio 29 d. Alytuje, gruodžio 31 d. Kaune

„Jankavičius. Mantas Jankavičius. Kviečiu jus į misiją, misiją – Kalėdos, jūsų mieste“ – taip savo autorinį koncertų turą pristato daininkas Mantas Jankavičius. Mantas kviečia šventes pasitikti pakylėtai ir leistis į slaptojo agento muzikinį nuotykį.

Lino Adomaičio koncertas „Šviesa spindės tamsoje“

Gruodžio 27 d. Kaune

Vienas žymiausių Lietuvos atlikėjų Linas Adomaitis pristato koncertą didžiausioje šalyje Žalgirio arenoje. Linas Adomaitis koncertą pavadino „Šviesa spindės tamsoje“. Tai yra muzikanto dovana sūnui Jokūbui ir koncertinio turo klausytojams, kurie galės mėgautis Lino Adomaičio ir Naujų idėjų kamerinio orkestro „NIKO“ (meno vadovas kompozitorius Gediminas Gelgotas) atliekama muzika.

Džordanos Butkutės koncertas

Gruodžio 25 d. Vilniuje

Viena žinomiausių šalies dainininkių Džordana Butkutė kviečia į šventinį koncertą Vilniuje! Išskirtinio balso, išvaizdos ir charakterio atlikėja, koncertuojanti sausakimšose salėse, kartu dainuojantys gerbėjai bei nepamirštama emocija, kuria Džordža su savo klausytojais dalinsis gruodžio 25 d. Vilniuje.

Ingos Jankauskaitės koncertas

Gruodžio 26 d. Kaune

Inga Jankauskaitė – neabejotinai viena ryškiausių pastarojo meto šalies atlikėjų, savo kūryba nepaliekanti abejingų. Gruodžio 26 d. didžiausiame atlikėjos karjeros koncerte laukia tai, ko Ingos klausytojai dar neturėjo galimybės išvysti – išskirtinis, papildytas scenografijos, kokybiško humoro ir tikrų emocijų elementais šou. Tai bus įsimintina antroji Šv. Kalėdų diena.

„Skamp“ koncertas „Coming Home For Christmas“

Gruodžio 27 d. Vilniuje

Tradicinis „Skamp“ Kalėdinis koncertas „Coming Home For Christmas“. Stebuklinguoju metu menų fabrike „Loftas“ vyksiantis grupės „Skamp“ koncertas sušildys daugybę širdžių. Kalėdiniai kvapai, karšti gėrimai, vaikų klegesys, draugų apsikabinimai ir sveikinimai bei visiems gerai žinomos dainos. Ateikite susitikti su draugais ir švęsti kartu!

Monika Liu koncertas

Gruodžio 28 d. Kaune

Gegužę žiūrovus prie ekranų prikausčiusi Monika Liu tarptautiniu mastu sulaukė komplimentų ne tik dėl nesenstančio muzikos skambesio, profesionalaus vokalo, bet ir dėl išskirtinai elegantiško įvaizdžio – italų mados žurnalas „Vanity Fair“ ją titulavo rafinuočiausia vakaro žvaigžde. Sėkmingo pasirodymo dėka lietuvių kalba suskambo milijonų stebimo Eurovizijos konkurso finale. Monika Liu kviečia į „Žalgirio“ arenos amfiteatrą, kuriame šventine nuotaika ir jaukumu pripildytu skambesiu dalinsis kartu su pianistu Dmitrij Golovanov.

Rūtos Ščiogolevaitės ir Pauliaus Zdanavičiaus trio koncertai „The Best Of Whitney Houston“

Gruodžio 29 d. Vilniuje

Nors sykį girdėję Rūtą Ščiogolevaitę profesionalioje scenoje, drąsiai paliudys, jog jos vokaliniam meistriškumui sunku atrasti atitikmenį. Šįkart prakalbinti publiką dainininkė ryžtasi su legendinės, visame muzikos pasaulyje ryškų pėdsaką palikusios pop muzikos dievaitės Whitney Houston dainomis.

Donato Montvydo koncertas „2057 Arena Show“

Gruodžio 29 d. Kaune

Tai bus didžiausias šių metų šou Lietuvoje! „2057“ yra garsiai nuaidėjusio praėjusių metų „1987“ šou tęsinys. Didžiausioje šalies arenoje skambės ne tik visų pamilti hitai „17“, „Kol vakaras ilgas“, „Nieko verta“, „Norim dar“, bet ir dar negirdėtos dainos. Rekordinis lazerių šou ir milžiniškos kinetinės platformos padės nusikelti į „2057“.

„MAN-GO“ „Naujametinis koncertas“

Gruodžio 30 d. Kaune

Grupės „MAN-GO“ naujametiniame koncerte Kaune žiūrovų laukia naujausios dainos, geriausi visų laikų hitai, specialiai šiam renginiui sukurtas šviesų šou ir vaizdo projekcijos.

Leono Somovo ir Monikos Linkytės „Naujametinis koncertas“

Gruodžio 31 d. Kaune

Muzikos prodiuseris Leon Somov ir dainininkė Monika Linkytė kviečia į ryškiausią Naujametinį koncertą Kaune, kuriame klausytojams pristatys bendrą kūrybą, ką tik pasirodžiusius naujausius singlus „Dūšia“ ir „Sakai man lyk“ bei dar negirdėtas dainas. Abu atlikėjai yra sukaupę įspūdingą klausytojams gerai žinomų dainų katalogą, todėl specialiame koncerte skambės visų mylimos – tiek Monikos, tiek Leono – dainos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.