Pastebėjo tik akyliausi: tiesioginio „Eurovizijos“ eterio metu nualpo M. Linkytės pritariančioji vokalistė

Internete plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip tiesioginės „Eurovizijos“ transliacijos metu nualpo viena iš Monikos Linkytės pritariančiųjų vokalisčių. Akimirką, kai sužinojo, jog Lietuva pateko į didįjį konkurso finalą ir visos kameros buvo nukreiptos į Lietuvos delegaciją, Charleen tiesiog dingo iš kadro.

Pastebėjo tik akyliausi: tiesioginio „Eurovizijos“ eterio metu nualpo M. Linkytės pritariančioji vokalistė.<br> Scanpix nuotr. ir LRT transliacijos stop kadras.
Pastebėjo tik akyliausi: tiesioginio „Eurovizijos“ eterio metu nualpo M. Linkytės pritariančioji vokalistė.<br> Scanpix nuotr. ir LRT transliacijos stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-12 19:57

Vėliau portalui lrt.lt atlikėja teigė, jog tiek ant scenos, tiek „žaliajame kambaryje“ ji jautėsi kuo puikiausiai, o sužinojusi, jog Lietuva iškovojo vietą finale, per daug susijaudino.

„Tiesiog dieną nedaug valgiau, išgėriau mažai vandens, buvau kiek pavargusi ir, žinoma, be galo susijaudinusi. Išgirdusi, kad keliaujame į finalą taip garsiai šaukiau... Pašokau, staiga truputį apsvaigo galva, rodos, aptemo akyse ir aš tiesiog prisėdau... Atrodo, kad maždaug 20 sekundžių „išsijungiau“, bet vis tiek toliau mojavau Lietuvos vėliavėle“, – minėtam naujienų portalui komentavo Charleen.

Ji taip pat su šypsena teigė netikinti, kad tai nutiko tiesioginiame televizijos eteryje.

Lrytas.lt primena, jog ketvirtadienį Liverpulyje nuskambėjo antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Jo metu vietą finale iškovojo ir Lietuvos atstovė Monika Linkytė. Lietuviškuosius „Čiūto Tūto“ burtus šeštadienį ant didžios scenos ji skleis 22-uoju numeriu.

Į finalą taip pat pateko Albanija, Kipras, Estija, Belgija, Austrija, Lenkija, Australija, Armėnija Slovėnija, Kroatija, Moldova, Šveicarija, Suomija, Čekija, Izraelis, Portugalija, Švedija, Serbija bei Norvegija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.