S. Urbonavičius-Samas kviečia į išskirtinį koncertą: „Tai man bus pirmas kartas“

Klausytojų itin pamiltas formatas ir graži koncertų serija „Piano & A Microphone“ Lukiškių kalėjimo cerkvėje tęsiasi. Šį kartą savo muzika dalinsis legendinės grupės „Bix“ lyderis Saulius Urbonavičius-Samas.

Saulius Urbonavičius-Samas.<br>V. Černiausko nuotr.
Saulius Urbonavičius-Samas.<br>V. Černiausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2023, 5:14 PM

Jau lapkričio 16 d., ketvirtadienį, S. Urbonavičius-Samas kviečia susitikti Lukiškių kalėjimo cerkvėje, kur, akompanuojant fortepijonui, atliks visiems pažįstamus ir dar negirdėtus „Bix“ kūrinius. Muzikantas pasakoja, kad yra dar daug neišgirstų ir nesudainuotų tekstų, o toks formatas leidžia pagaliau tai padaryti.

Šv. Mikalojaus Stebukladario cerkvė – jau patikrinta kalėjimo konversijos vieta muzikai. Pačiame cerkvės centre bus tik du instrumentai – fortepijonas ir mikrofonas.

Ar esate kada matę S. Urbonavičių-Samą prie fortepijono? Ar esate kada buvo jo soliniame koncerte? Daugiau nei 30 metų scenos patirtį turintis S. Urbonavičius-Samas neslėpė – toks koncertas jam pirmas muzikinėje karjeroje!

„Tai man bus pirmas kartas. Atrodo, tiek metų ant scenos, o vis dar yra tų pirmų kartų. Labai visų laukiu man itin svarbiame koncerte. Bus labai įdomu ir netikėta“, – sakė legendinis lietuvių muzikantas, dainų autorius, grupės „Bix“ įkūrėjas.

Šią koncertų seriją įkvėpė legendinio Prince’o albumas „Piano & A Microphone 1983“. Tai bus jau trečias šios intymių koncertų serijos sezonas.

Šv. Mikalojaus Stebukladario cerkvėje vos 300 sėdimų vietų. Išskirtinė erdvė sukuria malonumą koncertuoti ne tik atlikėjams, bet ir klausytojams, išsiilgusiems kitokios patirties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.