Jeigu mylite „Euroviziją“ – užsukite: lrytas.lt paruošė malonią staigmeną ir daug turinio

2024-ųjų „Eurovizija“ – jau visai čia pat, todėl naujienų portalas lrytas.lt šio konkurso gerbėjams paruošė ne vieną staigmeną. Nuo karščiausių įvykių Malmės scenoje, galimybės įvertinti kiekvieną dalyvį ir spėti, kas pateks į konkurso finalą, testų apie konkursą iki karščiausių žinių iš „Eurovizijos“ karštine jau užsikrėtusios Malmės, į kurią išskrenda lrytas.lt pramogų žurnalistė Ignė Butrimaitė ir fotografas Gintautas Bitvinskas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2024, 5:00 PM, atnaujinta May 3, 2024, 9:36 AM

O kad būtų įdomiau – lrytas.lt pateikia išskirtinį polapį, kuriame skaitytojai ras ne tik karščiausias naujienas iš Malmės, bet ir galės išrinkti, kas, jų manymu, pateks į TOP 10 konkurso finalą. Registruokitės ir pasibaigus „Eurovizijai“ taikliausiai atspėjęs 1 dalyvis bus apdovanotas SPA poilsiu „Vilnius Grand Resort“ iki gegužės 11 dienos 21 val. vakaro. Spėti galite čia.

Taip pat galėsite pademonstruoti savo „Eurovizijos“ žinias spręsdami testus. Spręskite testus ir galėsite laimėti SPA poilsį. Spręsti galite čia.

Portalas kviečia ne tik dalyvauti konkurse ir spręsti testus, tačiau ir sekti naujienas tiesiai iš Švedijos miesto Malmės, kuriame šiais metais rengiamas dainų konkursas. Čia lankysis ir visomis karščiausiomis žiniomis iš užkulsių dalinsis portalo žurnalistė Ignė Butrimaitė ir fotografas Gintautas Bitvinskas.

„Visada buvau didelė „Eurovizijos“ dainų konkurso fanė, tačiau tik kitapus ekrano. Šiais metais turiu galimybę patirti ir pamatyti, kaip viskas vyksta gyvai. Nekantrauju susipažinti su „Eurovizijos“ užkulisiais, pasidalinti karščiausiomis naujienomis, įspūdžiais, emocijomis ir kiekvienam lrytas.lt portalo skaitytojui leisti pajusti eurovizinę dvasią tiesiogiai iš Malmės“, – sako lrytas.lt žurnalistė I.Butrimaitė.

Primename, kad pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis, kuriame trečiuoju numeriu pasirodys ir Silvester Belt įvyks gegužės 7-ąją. Antrasis pusfinalis – gegužės 9-ąją. Finalas – gegužės 11-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.