Palangos verslininkai mokėjimo kortelių nepripažįsta

Palangoje, ypač pagrindinėje - J. Basanavičiaus gatvėje, kiekviename žingsnyje rasi kavinę, kuri poilsiautojus gundo įvairiais mokamais ir nemokamais renginiais, įvairiausiais patiekalais ir dar įvairesnėmis kainomis. Tačiau, jei neturite grynųjų, prieš užsisakydami patiekalą geriau pasiteiraukite, ar kavinėje, kurioje jūs nusprendėte papietauti, galima atsiskaityti banko mokėjimo kortelėmis.

J. Basanavičiaus gatvėje įsikūrę verslininkai pripažįsta tik grynuosius.<br>T. Bauras
J. Basanavičiaus gatvėje įsikūrę verslininkai pripažįsta tik grynuosius.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

Jul 25, 2012, 6:40 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:42 PM

Pasirodo, didžiausiame Lietuvos pajūrio kurorte šis išradimas vis dar nėra naudojamas.

Su kolege užsukusios papietauti į savo skaniais barščiais garsėjančią „Ukrainietišką virtuvę“ vos nelikome be pietų. Užsisakėme patiekalus, pradėjome valgyti, staiga prisiminiau, kad grynųjų pinigų neturiu. „Ar galima atsiskaityti kortele?“ - paklausiu malonios padavėjos. „Ne“, - atsako ji man. Gerai, kad kolegė turėjo dar pakankamai pinigų - sumokėti užteko.

Tokia pati situacija - ir daugelyje kitų miesto barų ir kavinių. „Ir vėl tas pats, kažkokia nesąmonė. Į ketvirtą kavinę užėjome, tačiau pavalgyti negalime, o po to kavinių savininkai piktinasi, kad verslas prastas, kad niekas nieko neperka“, - lrytas.lt piktinosi iš Vilniaus su draugu į Palangą atvykusi Dovilė.

Trečiadienio pavakarę daugelis J. Basanavičiaus gatvėje esančių kavinių išties buvo visiškai tuščios, nors atšilus orams į Palangą plūstelėjo daugybė poilsiautojų. Pavalgyti prisėda vos vienas kitas jų. Kiti pažiūri į valgiaraštį, į „besikandžiojančias“ kainas ir patraukia toliau - arba ieškoti bankomato, arba pigesnių pietų.

Labiausiai Palangoje pasiseks tiems, kurie naudojasi banko „Swedbank“ paslaugomis. Šis bankas kurorte turi keturis savo bankomatus – Jūratės g. 15/2, Plytų g. 9, Vanagupės g. 31 ir Kretingos g. 1.

Kretingos gatvės pirmuoju numeriu pažymėtame pastate, šalia autobusų stoties, prie Palangos turizmo informacinio centro savo bankomatą taip pat turi SEB bankas (kiti jo bankomatai yra Plytų g. 9 ir Ganyklų g. 6), taip pat yra ir bendras „Nordea“, „Parex“, „Danske“ bei „Ūkio“ banko bankomatas.

„DNB Nord“ banko bankomatą galima rasti adresu Plytų g. 9, o „Šiaulių“ banko – Gintaro g. 46.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.