Kinės nuo saulės spindulių slepiasi po kaukėmis iš nailono

Į paplūdimį moterys dažniausiai traukia gražaus, tolygaus, rudo įdegio. Nors daugeliui iš mūsų tolygiai įdegusi oda yra tikras grožio etalonas, Kinijos moterims saulės išbučiuotas veidas džiaugsmo neteikia. Jos stengiasi likti ištikimos tradiciniam azijiečių grožio etalonui – baltai odai, todėl veidus slepia po gana juokingai atrodančiomis kaukėmis iš nailono.

Jų yra įvairių modelių ir spalvų, todėl puoštis mėgstančios kinės gali derinti prie savo maudymosi kostiumėlių arba paplūdimio skėčių.<br>youtube.com
Jų yra įvairių modelių ir spalvų, todėl puoštis mėgstančios kinės gali derinti prie savo maudymosi kostiumėlių arba paplūdimio skėčių.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2012, 12:22 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:13 AM

Nailoninės kaukės Kinijoje - ne naujiena. Ši apsauga nuo saulės parduodama ir noriai kinių naudojama daugiau nei penkerius metus. Jas dėvėdamos moterys išvengia saulės smūgio ir išlaiko veido odą baltą.

„Facekini“ vadinamos kaukės – ne tik apsauga nuo įdegio. Jų yra įvairių modelių ir spalvų, todėl puoštis mėgstančios kinės gali derinti prie savo maudymosi kostiumėlių arba paplūdimio skėčių. Tiesa, jas dažniau dėvi garbaus amžiaus moteriškės. Jaunos kinės naudoja šiuolaikiškesnę apsaugą nuo saulės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.