G. Masalskis Monake mėgavosi tik turtuoliams prieinamais malonumais

Televizijos laidų, renginių ir koncertų vedėjo Giedriaus Masalskio (40 m.) naująjį sezoną nei LRT televizijoje, nei kituose kanaluose nepamatysime. „Gal prodiuseriams pasidariau per brangus?“ — šmaikštavo vyras.

Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė („TV Antena“)

2012-09-15 22:30, atnaujinta 2018-03-16 18:17

Tiesos yra, mat rugpjūtį G. Masalskis vedė grožio konkursą „The Most Beautiful Angel of the Year“ (gražiausias metų angelas — iš anglų k.) Monake, už kurį gavo solidų honorarą eurais. Be to, mažojoje kunigaikštystėje renginio vedėjas kelias dienas mėgavosi prabanga ir saldaus gyvenimo malonumais.

Pakvietė per „Facebook“

Apie kelias dienas, praleistas Monake, Giedrius prasitarė vieną lietuviškai žvarbų vakarą. „Kaip norėčiau atgal į Monaką, po šilta saule, prie jūros“, — svajingai nutęsė jis.

Vesti grožio konkurso, vykusio rugpjūčio 12-ąją, Giedrių pakvietė renginio organizatorė Lietuvoje gyvenanti rusė Ana Kačemceva. Ji yra rengusi grožio konkursus ir kitose Europos šalyse.

„Keisčiausia, kad vesti renginio mane pakvietė per socialinį tinklą „Facebook“, į kurį užklystu vos kartą per savaitę“, — keistai sutapusiomis aplinkybėmis stebėjosi Giedrius.

Pirmą kartą Monake organizuojamam grožio konkursui „The Most Beautiful Angel of the Year“ reikėjo vedėjo, mokančio anglų ir rusų kalbas.

G. Masalskis atitiko šiuos reikalavimus. Be to, išvaizdus vyras turi malonų balsą, puikią dikciją ir renginių vedėjo patirties.

„Prisipažinsiu — kvietimas nustebino. Iškart pagalvojau — o kodėl aš? Tačiau, neslėpsiu, staigmena buvo maloni, tad ilgai nesvarsčiau“, — sakė Giedrius.

Repetuoti nereikėjo

Į Monaką jis išvyko kelios dienos iki konkurso.

„Šiek tiek parepetavome, tačiau viskas klojosi puikiai. Pravertė ir mano, kaip laidų vedėjo bei renginių organizatoriaus, patirtis“, — pasakojo Giedrius, kuriam grožio konkursą teko vesti antrą kartą gyvenime. Renginį jis vedė kartu su kolega iš Lietuvos A. Kačemceva.

„Pamačiau, kad daugiau repetuoti reikia ne man, o merginoms, tad apsisukau ir išdrožiau į miestą“, — pasitikėjimo savimi nestokojo vedėjas, kuriam su Vakarų Europos renginių organizatoriais jau teko dirbti ne kartą.

Patiko draugiška atmosfera

G. Masalskiui teko susipažinti ir su konkurso mecenatu Monako milijonieriumi André Hercku. Ar Giedriaus kandidatūra jis liko patenkintas?

„Pasisveikino, paspaudė ranką ir pasakė, kad viskas tobula“, — juokėsi Giedrius.

Pačiam G. Masalskiui patiko renginio organizavimas ir šilti kolegiški santykiai.

„Mane nustebino didžiulis pasitikėjimas vieni kitais. Lietuviai kone visus renginius organizuoja stresuodami.

Negana to, kad niekas nieko nespėja, jie dar ir rėkia vienas ant kito. Tuomet visiems krinta ūpas ir niekas išvis nenori to renginio, — bendravimo kultūrų skirtumus atskleidė Giedrius. — O ten viskas daroma ramiai, atsipalaidavus, su šypsenomis veiduose.

Organizatoriai ne tik užkrečia puikia nuotaika, bet ir drąsina vieni kitus sakydami, kad viskas bus „o’key“.

Toks santykis įrodo, kad visus projektus galima įgyvendinti ramiai ir draugiškai.“

Grožio konkurso vedėjas scenoje jautėsi ramiai ir užtikrintai, nepritrūko nei iškalbos, nei žodžių.

„Labiau jaudinosi merginos, jos jaunos, išsiblaškiusios, klaidžiojo po sceną“, — juokėsi Giedrius, kuriam dalyves teko kalbinti keliomis kalbomis.

„Pastebėjau, kad angliškai dabar kalbu geriau nei rusiškai, o kadaise šią kalbą puikiai mokėjau.

Pastaraisiais metais dažnai tenka vesti renginius ir rusų kalba, tad žinios grįš“, — sakė Giedrius.

Nugalėtoja — iš Kazachstano

Konkurse „The Most Beautiful Angel of the Year“ dalyvavo 26 merginos iš Europos ir Azijos, tačiau daugiausia jų buvo iš Rytų šalių bloko — Rusijos, Ukrainos, Čekijos, Kroatijos, Lenkijos.

Grožio varžytuvėse dalyvavo ir viena lietuvė — Solveiga Mykolaitytė, tačiau titulų ji nepelnė.

Prieš finalą merginos dalyvavo mini konkursuose — buvo rengiami pasirodymai baruose, paplūdimiuose ir kitur.

Finalinis vakaras vyko prabangiame klube „Zelo’s“, įsikūrusiame ant jūros kranto.

Į grožio konkurso VIP vakarą atėję svečiai už vietą prie staliuko paklojo po 500 eurų (apie 1730 litų).

Nugalėtoja tapo Kazachstano atstovė Oksana Kločkova.

Grožio konkursą Monake filmavo ir rodė viena iš Italijos televizijų.

Mėgavosi prabanga

Maloni aplinka, klimatas ir Monako prabanga Giedriaus nepribloškė — šioje du kvadratinius kilometrus užimančioje kunigaikštystėje jam teko būti prieš kelerius metus, keliaujant su žmona.

Tačiau šįkart jis galėjo pelnytai mėgautis tik turtuoliams prieinamais malonumais — renginio vedėjas gyveno puikiame viešbutyje, laiką leido prie šiltos Viduržemio jūros.

„Varčiau bambą prabangių jachtų deniuose, bet ten kitokių net nėra, — juokėsi vyras. — Šioje šalyje net ir „Porsche“ yra eilinis automobilis.“

Tiesa, Giedriaus honoraras už grožio konkurso renginio vedimą nebuvo šešiaženklis.

„Vis dėlto eurais išmokėta suma tenkino ir mane, ir konkurso organizatorius“, — sakė G.Masalskis.

„Ar galėčiau už šią sumą nusipirkti naują automobilį? Naujo greičiausiai ne, nebent jis būtų labai pigus. O apskritai automobilį už šią sumą įsigyti galėčiau“, — sakė konkurso vedėjas.

Giedrius dalyvavo ir po renginio vykusioje linksmoje šventėje, kur liejosi prabangūs gėrimai, putojo šampanas ir šypsojosi gražiausios merginos.

„O vėliau mane rolsroisu parvežė iki viešbučio, kuris vos už keliasdešimties metrų nuo klubo“, — juokėsi saldaus gyvenimo malonumų paragavęs vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.