Ateities lagaminai patys lips laiptais, virs antklode, pakraus telefoną (video)

Lagaminai gerokai pasikeitė nuo tų laikų, kai žmonės naudodavo paprastus kelioninius krepšius bei skrynias. Ratukai, užtrauktukai, išskleidžiamos rankenos keliavimą gerokai palengvina. Tačiau visi puikūs išradimai gali būti patobulinami, tad dizaineriai bei gamintojai stengiasi sukurti visus kelionės patogumą užtikrinančius aksesuarus. Kovojant tiek su sėdimų vietų trūkumu oro uostuose, tiek su greitai išsikraunančiomis mobiliųjų telefonų baterijomis, šie dešimt patobulintų lagaminų net trumpiausias keliones pavers malonia patirtimi.

Antklode virstantis lagaminas.
Antklode virstantis lagaminas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2012, 6:44 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:48 AM

Lagaminas, telpantis į lėktuvo salono lentynas

Pagaliau išrastas lagaminas, kuris pats suspaudžia jūsų sukrautą turinį bei visada telpa į siaurą lėktuvo lentynos erdvę.

Lagaminas, „lipantis“ laiptais

Vietoje įprasto ratukų rinkinio šis ypatingas lagaminas šonuose turi dvi gumines juostas, kurios gerokai palengvina jo tempimą laiptais ar kitu nelygiu paviršiumi. 2008-aisiais ši idėja laimėjo „Red Dot“ dizaino apdovanojimą.

Lagaminas, virstantis vežimėliu arba suoliuku

Šis lagaminas gali įgauti net keturias formas - paprasto lagamino, patogaus suoliuko, modernaus vežimėlio jūsų atžalai bei paspirtuko. Oro uoste daugiau niekada netrūks nei vietos, nei linksmybių.

Lagaminas su gravitacijai nepavaldžia rankena

Elektrinė lagamino rankena sugeba atpažinti, ar kelias, kuriuo einate, yra status, ir pagal tai perkelia didžiąją dalį svorio į ratus. Tiesa, pats lagaminas sveria apie 10 kilogramų, tad idėja puiki, tačiau praktiškai ne itin naudinga.

Piršto atspaudus atpažįstantis lagaminas

Tiems keleiviams, kurie išties vertina privatumą, skirtas ypatingas lagaminas, išsaugantis aštuonių pirštų atspaudus. Jo paviršius pagamintas iš vokiško polikarbonato, tad lagaminas beveik nesunaikinamas.

Smūgius sugeriantys lagamino ratukai

Šiuo metu kuriama technologija, kuri leis modernios struktūros lagamino ratukams sugerti visus grindinio nelygumų sukeliamus smūgius bei padarys daiktą tvirtesnį. Teigiama, kad toks lagaminas kainuotų apie 2,7 tūkst. JAV dolerių.

Lagaminas su garso sistema bei kėde

Jei keliaudami ilgitės muzikos, šis lagaminas su įmontuotais garsiakalbiais gali jums padėti. Taip pat jis leidžia pakrauti nešiojamų muzikos grotuvų, telefonų bei kompiuterių baterijas ir net išsilanksto į kėdę.

Telefono bateriją pakraunantis lagaminas

Dažnai keliaujantys verslininkai susiduria su problemomis, kai reikia skubiai pakrauti nuolat naudojamus elektros prietaisus. Jau sukurtas lagaminas, kuriame galima saugiai nešiotis kompiuterį, planšetę bei telefoną, o bateriją krauti net keturis kartus.

Antklode virstantis lagaminas

„Core 77“ dizaino apdovanojimą šiemet laimėjęs lagaminas jo savininkui leidžia ilsėtis visur ir visada - speciali pridedama dalis turi išsiskleidžiančią antklodę, kuri yra ne tik skalbiama, bet ir gali būti pritvirtinta prie kitų daiktų.

Lagaminas su staleliu kompiuteriui

Nešiojamas pridedamas stalelis yra tvirtinamas prie jūsų lagamino rankenos – jis lengvai reguliuojamas, o saugumą užtikrina „velcro“ juostelės. Iš ypatingos medžiagos pagamintas stalelio paviršius taip pat neleidžia kompiuteriui perkaisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.