L. Adomaičio atradimai Kuboje – puiki muzika ir seni automobiliai

Muzikantas ir keliautojas Linas Adomaitis visai neseniai dalijosi savo kelionės po Belizą ir Meksiką vaizdo dienoraščiu. Savo draugus Linas maloniai stebina ir antruoju, puikiai susuktu filmu apie Kubą. Atlikėjas sako, kad keliauti po skirtingas šalis jam tenka dažnai, tačiau jis nesitikėjo, kad ši kelionė bus tokia kontrastinga.

L. Adomaitis po Kubą keliavo su 1952 metų „FOR“.<br>L. Adomaitis
L. Adomaitis po Kubą keliavo su 1952 metų „FOR“.<br>L. Adomaitis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-08 13:47, atnaujinta 2018-03-08 15:52

Beje, 2001-aisiais Linas įrašė dainą „Q-ba-ba“, kuri pasakoja apie esminius Kubos akcentus. Nors šią šalį keliautojas su žmona aplankė tik šiemet, daina, įrašyta prieš 12 metų, pataikė tiesiai į dešimtuką.

L. Adomaitis su žmona apsilankė Belize, Meksikoje ir egzotiškoje Kuboje. Per visą kelionę Linas filmavo vaizdo dienoraštį. Muzikantas jį pavadino „Su 1952 metų FOR aplink Kubą“.

„Dar prieš kelionę vieni bandė mus atkalbėti nuo Kubos, neva tai – socialistinė atgyvena, vargšų lupikautojų šalis, kiti kaip tik patarė važiuoti būtent dabar, kol šalis nepasikeitus nuo šeštojo dešimtmečio, ji tarytum nukelia į praeitį, į gerą muziką ir į puikių žmonių draugiją.

Pakeliavę po Kubą supratome, kad ji nuostabi! Asmeniškai pats, kaip muzikantas, įsimylėjau Kubą, sutikau daug draugų... Nors kartais ir suabejoju - galbūt jie mane sutiko?“ - svarstė L. Adomaitis.

Lrytas.lt skaitytojų dėmesiui – šis spalvingas, muzikalus, avantiūros kupinas 3 savaičių reziumė:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.