Kaune atidarytame nuotykių parke medžiais karstėsi ir sutvarstyta N. Šiaudikytė

Viena ekstremaliausių pramogų — sūpynės „Drambliaskrydis“, leidžiančios patirti laisvo kritimo jausmą.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

May 12, 2013, 1:17 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:53 PM

Viena ekstremaliausių pramogų — sūpynės „Drambliaskrydis“, leidžiančios patirti laisvo kritimo jausmą.

Viena pirmųjų nuotykių parko pramogas išbandė Kauno miesto mero Andriaus Kupčinsko šeima. Miesto vadovas su sūnumi Jokūbu ir dukterimi Gertrūda karstėsi sudėtingiausiomis trasomis.

Drąsą karstynėse parodė muzikos grupės „Naujosios pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė. Mergina išmėgino tik lengviausias parko trasas, nes dėl prieš savaitę atliktos riebalų nusiurbimo operacijos nuo pilvo atlikėja dar negali aktyviai sportuoti. Jos juosmuo dar kurį laiką bus sutvarstytas.

Nuotykių parko atidarymo dieną šalia Lampėdžių paplūdimio buvo ir daugiau linksmybių. Prie vandens buvo įrengta indėnų stovyklavietė, kuriai vadovavo žinomas indėnų kultūros mylėtojas Donatas Dubauskas. Jis susirinkusiųjų akivaizdoje maišė ir kepė duoną, pasakojo apie indėnų gyvenimo būdą ir tradicijas.

Mažųjų parko lankytojų laukė užsiėmimai teminėse dirbtuvėse. Vaikai gamino indėniškus suvenyrus, sėmėsi išgyvenimo gatoje patirties, šaudė iš lanko.

Į naująjį pramogų parką, kuriame vienu metu gali laipioti per pusantro šimto žmonių, investuota apie pusę milijono litų. Jį atidarančios bendrovės „UNO parks“, valdančios Vilniaus ir Druskininkų nuotykių parkus, vadovas Marijus Krasnickas neabejojo, kad parkas praplės miesto pramogų erdvę ir kauniečiai smagiai praleisti laisvalaikį galės neišvykdami iš miesto.„Tai bus vieta, kurioje šeimos ir draugai galės aktyviai leisti laiką kartu ir patirti labai gerų emocijų. Kaune vis dar trūksta tokių pramogų, todėl neabejojame nuotykių parko sėkme šiame mieste“, — sakė laisvalaikio ir dovanų čekių bendrovės „Gera dovana“ komercijos direktorius Vytautas Kernagis.

Bendrovė „UNO Parks“ netrukus taps didžiausią nuotykių parkų tinklą Baltijos šalyse valdančia įmone. Kitą savaitę ji pakvies į dar vieno nuotykių parko Šiauliuose atidarymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.