Šiauliuose atidarytas „SPLIUS nuotykių parkas”

Aktyviai praleisti laiką panorusiems šiauliečiams nebereikės atrakcijų ieškoti kituose miestuose – šeštadienį centriniame Šiaulių parke bendrovė „UNO Parks“ atidarė „SPLIUS nuotykių parką”.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

2013-05-18 17:37, atnaujinta 2018-03-06 13:51

Šiauliuose nuotykių parko lankytojai savo jėgas gali išbandyti pereidami penkias medžiuose įrengtas trasas. Dvi trasos skirtos vaikams, o trys – suaugusiems. Kliūčių ruože – net 90 įvairių rungčių.

Apie 400 tūkstančių litų į nuotykių parko Šiauliuose įrengimą investavę bendrovės „UNO Parks“ vadovai neslėpė ketinimų ateityje čia įrengti dar daugiau trasų.

Į „SPLIUS nuotykių parko“ atidarymą surinkę šiauliečiai buvo pamaloninti dideliu tortu ir atidarymo dieną perpus sumažintomis kainomis.

Šiomis nuolaidomis pasinaudoti suskubę miestiečiai kaip mat užpildė trasas. Pirmieji kliūčių ruožus išbandyti panoro vaikai ir paaugliai. Didžioji dalis į parko atidarymą atėjusių brandesnio amžiaus šiauliečių bevelijo geriau žvalgytis kaip trasose karstosi jaunesni, o ne išmėginti savo jėgas.

Kadangi „SPLIUS nuotykių parko“ tema – cirkas, šeštadienį centrinis Šiaulių miesto parkas virto cirko arena su magais, žonglieriais ir oro akrobatėmis.

Mažieji parko lankytojai, lydimi cirko klounų galėjo užsiimti teminėse dirbtuvėlėse: gamintis suvenyrus, išsipiešti veidus, rungtis dėl prizų.

„SPLIUS nuotykių parkas“ tapo pirmuoju „UNO Parks“ valdomu parku, kuris turi savo tematiką. Tematiniais bus bandoma paversti ir likusius tris šios bendrovės valdomus parkus.

„Šiaulių nuotykių parkas yra nedidelis, tačiau rungčių skaičiumi neatsilieka nuo kitų mūsų parkų. Be to ateityje planuojame šį parką plėsti“, portalui lrytas.lt sakė „SPLIUS nuotykių parko“ vadovas Martynas Polikaitis.

Pasak M. Polikaičio, Šiauliuose įrengtame nuotykių parke nėra labai sunkiai įveikiamų rungčių, tačiau prieš renkantis trasą reikėtų įvertinti savo galimybes.

„Į nuotykių parkus ateina įvairaus amžiaus ir įvairaus fizinio pasiruošimo žmonės. Tikrai nereikia būti sportininku, kad galėtum čia pramogauti. Mes stengiamės padaryti taip, kad mūsų siūlomomis pramogomis galėtų pasimėgauti kuo daugiau žmonių“, - sakė M. Polikaitis.

„SPLIUS nuotykių parkas” yra ketvirtasis bendrovės „UNO Parks“ valdomas nuotykių parkas Lietuvoje, į jį investuota per 0,4 mln. litų. 2009 m. įkūrusi nuotykių parkus Druskininkuose ir Vilniuje, šiemet atidariusi naujus nuotykių parkus Kaune ir Šiauliuose, bendrovė valdys didžiausią nuotykių parkų tinklą Baltijos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.