„Pop Ladies“ atostogos Turkijoje: pokalbiai apie O. Pikul tuoktuves ir šokiai su delfinais

Visai neseniai turistų pamėgtą kurortinį Turkijos miestelį šturmavo visas populiarios merginų grupės „Pop ladies“ desantas. Pirmą kartą visos penkios kartu į kelionę išvykusios merginos nutarė pamiršti darbus, sustiprinti draugystę ir... pagaliau normaliai bei reguliariai maitintis bei dėl nieko nesijaudinti.

"Pop Ladies" merginos atostogavo Turkijoje.<br>Asmeninis archyvas
"Pop Ladies" merginos atostogavo Turkijoje.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 24, 2013, 5:02 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:42 AM

„Mes juk esame draugės, negana to, kartu dirbančios draugės, tad kelionė į Turkiją buvo puiki proga tiesiog atostogauti: ilsėtis, nespausti viena kitos ir suteikti laivės. Jei viena nori degintis, tai ir eina degintis, jokių ginčų ar kivirčų negalėjo būti ir nebuvo“, – pasakojo pailsėjusi ir atsigavusi Katažina Nemycko. Žinoma moteris tikina nepatyrusi jokių nepatogumų dėl tame pačiame miestelyje bei viešbutyje buvusių lietuvių turistų.

„Aš taip baisiai, kaip šių atostogų metu turbūt neatrodžiau niekada. Jaučiu šiokį tokį kompleksą, kad nesu ypatinga gražuolė, tačiau šių atostogų metu leidau sau sulaužyti du tabu ir dariau tai, ko niekada iki šiol negalėjau leisti – nenaudojau jokio makiažo ir valgiau viską iš eilės: mėsytė vienokia, mėsytė kitokia, žuvytė ir visa kita. Net merginos juokėsi, kai „Eurovizijos“ vakarą, iš karto po Andriaus Pojavio pasirodymo, palikusi visas merginas grįžau į savo kambarį – jaučiausi labai prastai, akivaizdu, jog mano skrandžiui maisto buvo net labai per daug“, – juokėsi moteris ir pridūrė, jog bendrakeleivės pasišaipė, jog padauginusi maisto ji turėtų jausti daug didesnę gėdą, negu, kad padauginusi svaigiųjų gėrimų.

„Pirmą kartą iš Lietuvos išvažiavau vien su merginų kompanija, buvo nerealiai smagu. Daug plepėjome, ilsėjomės ir visai dėl nieko nesukumo galvos – viskuo buvo pasirūpinta už mus. Kaip visuomet organizaciniais rūpesčiais užsiėmė Natalija, kuriai tai taip paprasta, kaip kavos puodelį pasidaryti“, – šypsojosi Monika Šedžiuvienė.

„Na, argi ne smagu, mes net vienodus maudymosi kostiumėlius turėjome, kuriuos nusipirkome Anglijoje? Visos buvome vieningos ir draugiškos bei pagaliau radome laiko nuoširdžiai prie vyno taurės pakalbėti ir apie Oksanos vestuves – visos jose dalyvausime ir kiekviena stengėmės pasidalinti sava patirtimi, norime, kad draugė laimingiausią savo gyvenimo dieną nejaustų jokių nepatogumų“, – kalbėjo visai neseniai už Andriaus Šedžiaus ištekėjusi Monika.

„Nėra ko čia slėpti, žinoma kalba nori nenori vis nukrypdavo ir į artėjančias mudviejų su Simu vestuves ir, žinoma, kad tos kalbos būdavo itin malonios. Dabar jau žinau, kad patirti įtampą prieš vestuves yra normalu, o labiausiai nudžiugino, kad ištarus lemtingąjį „taip“ tą įtampą kaip ranka nuims“, – kvatojo jau netrukus už krepšininko Simo Jasaičio ištekėsianti Oksana Pikul.

Mergina sakė, jog buvo įsitikinusi, kad Turkija jos nustebinti nebegalėjo – ji jau daug laiko yra praleidusi Stambule ar Alkanoje, kur anksčiau žaidė jos mylimasis.

„Klydau. Nedaug, tačiau vis tiek klydau. Tikrai atradau dar daug naujovių.

Labai sustiprėjo mūsų su merginomis draugystė, o, kita vertus, pamačiau čia visai kitokią ir Nataliją. Juk didžioji laisvalaikio ir pramogų organizatorė buvo ji. Žinoma, nėra ko slėpti, jog už mūsų kelionę buvo sumokėta kelionių agentūros. Mes nežinome, kiek kainavo skrydis ar viešbutis.

Man labai įstrigo, kad pirmą kartą mačiau Nataliją taip pasiilgusią sūnaus. Ji ilgai ir dažnai su juo kalbėdavo, o grįžusi mums atpasakodavo kiekvieną jo pasakytą žodelį – matai tokią laimingą mamą ir pačiai kažkas viduje pradeda kirbėti“, – paslaptingai pokalbį užbaigė Oksana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.