Vokiečių gatvę vilniečiai papuoš ryškiaspalviais suoliukais

Vieną populiariausių sostinės Vokiečių gatvę jau šį ketvirtadienį, liepos 25-ąją, papuoš atsinaujinę suoliukai. Vilniaus miesto savivaldybė ir dažų gamintojas „Sadolin“ kviečia sostinės gyventojus bei svečius 12 val. prisijungti prie miesto gražinimo akcijos ir žaliais, mėlynais ar geltonais atspalviais nudažyti visų pamėgtus suoliukus Vokiečių gatvės pėsčiųjų alėjoje.

Neseniai Vokiečių gatvėje buvo atnaujintas fontanas.<br>D. Umbrasas
Neseniai Vokiečių gatvėje buvo atnaujintas fontanas.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2013, 12:41 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:53 PM

Dalyvauti atnaujinime ir dažyti suoliukus galės visi norintys. Be to, penki suoliukai gaus simbolinius pavadinimus – prisėsti kvies Svajonių, Džiaugsmo, Muzikos suoliukai, pasimatymus skirti bus galima ant Pirmojo pasimatymo suoliuko, o įsimylėjėliai nuo šiol galės susitikti ant Meilės suoliuko.

Tai jau antrus metus iš eilės Vilniaus miesto savivaldybės ir dažų gamintojo „Sadolin“ organizuojama spalvinga tarptautinio projekto „Let‘s Colour“ akcija.

Pernai prieš Moksleivių dainų šventę buvo atnaujinti ir Lietuvos vėliavos spalvomis nudažyti Vingio lauko estrados suoliukai. Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas sakė, kad ši akcija – puikus verslo sektoriaus ir visuomenės bendradarbiavimo pavyzdys.

„Tai gražia tradicija virstanti iniciatyva puošti Vilnių. Tiek pernai, tiek šiemet pasirinkti objektai yra brangūs visam miestui – tai svarbūs bendrumo ir buvimo kartu simboliai, todėl džiaugiuosi, kad prie jų atnaujinimo ir nuspalvinimo prisideda ne tik verslas, bet savo mėgstamiausiomis spalvomis galės papuošti ir kiekvienas vilnietis“, – kalbėjo meras A. Zuokas.

Dažų gamintojo „Sadolin“ rinkodaros specialistė Edita Bruzgė džiaugėsi, kad vykdomą suoliukų dažymo akciją teigiamai priima tiek miesto valdžia, tiek patys miestiečiai.

„Vilniaus miesto savivaldybė iškart sutiko kartu įgyvendinti šį projektą – norėtųsi jiems padėkoti už parodytą pasitikėjimą ir idėjos palaikymą. O patys vilniečiai žinią apie Vokiečių gatvės laukiančias permainas sutiko ypač entuziastingai.

Išankstinę dalyvių registraciją pradėjome praėjusią savaitę ir jau sulaukėme virš 100 norinčių dažyti suoliukus. Tai rodo, kad miestiečiai neabejingi juos supančiai aplinkai ir nori, kad ji taptų ne tik spalvingesnė, bet ir teiktų geras emocijas“, – kalbėjo E. Bruzgė.

Tai jau ne pirmas kartas, kai bendrovė puošia būtent Vokiečių gatvę. 2011 m. dažų gamintojo iniciatyva pėsčiųjų alėjoje buvo pasodinta 50 alyvų krūmų. Tuometinę akciją įmonės atstovai tikino organizavę, nes norėjo pagyvinti viena iš sostinės gyvybinių arterijų laikomą gatvę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.