Romantiškuose Maldyvuose O. ir S. Jasaičiai įsimylėjo vienas kitą iš naujo

Nors vestuvių šurmulys jau nutilo, Maldyvuose atostogaujantys Oksana (29 m.) ir Simas (31 m.) Jasaičiai tebegyvena švenčių nuotaikomis. „Su Simu dabar jaučiamės tarsi iš naujo įsimylėję – dar stipriau”, – patikino dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Oksana patikino, kad jai vis dar keista būti vadinamai ponia Jasaitiene. Tačiau prie šio naujo statuso ją pratina ir vyras – jau vestuvių puotoje jis ją meiliai vadino žmona.
Oksana patikino, kad jai vis dar keista būti vadinamai ponia Jasaitiene. Tačiau prie šio naujo statuso ją pratina ir vyras – jau vestuvių puotoje jis ją meiliai vadino žmona.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Jul 30, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:48 PM

Jau savaitę Oksana ir Simas ilsisi Indijos vandenyne esančiose Maldyvų salose. Dainininkė labai seniai norėjo atostogų šiame romantiškame kampelyje, tad krepšininkas jos norams neprieštaravo.

Jaunavedžių pora medų kopinėja prabangiame viešbutyje „Shangri-La’s Villingili Resort and Spa”. Jis vilioja ne tik puikiu aptarnavimu bei maistu, bet ir nepamirštamais vaizdais.

Jaukus kambarys parai čia kainuoja nuo 1700 litų.

Kelerius metus kartu šiltuosiuose kraštuose neatostogavę sutuoktiniai Maldyvuose laiką leidžia ne vien prabangiame viešbutyje. Jie keliauja, apžiūrinėja nuostabaus grožio vietoves, plaukioja su delfinais.

Jau daugiau nei savaitę vyro meiliai žmona vadinama moteris kalbas, kad santuoka nieko nekeičia, išskyrus moters pavardę, vadina netiesa.

„Netiesa! Pasikeičia santykiai, statusas, požiūris vienas į kitą, jausmai. Mes su Simu jaučiamės tarsi įsimylėję iš naujo – dar stipriau, tvirčiau.

Mūsų santykiai pasidarė dar šiltesni, brandesni. Esame tikintys, todėl bažnytinę santuoką labai vertiname, tai – labai svarbus žingsnis. Dievo palaiminimas mums be galo reikšmingas. Suvokiame, kad esame šeima, vienetas”, – „Stiliui” kalbėjo O. Pikul-Jasaitienė.

Pora buvo tvirtai apsisprendusi dėl savo žingsnio, nė vienam jų nekilo abejonių. Kartu gyvendami Oksana ir Simas per ketverius metus pažino vienas kitą.

Oksana patikino, kad jai vis dar keista būti vadinamai ponia Jasaitiene. Tačiau prie šio naujo statuso ją pratina ir vyras – jau vestuvių puotoje jis ją meiliai vadino žmona.

„Jaudulys, kurį išgyvenome per vestuves, slopsta. Labai jaudinomės, ruošėmės. Kai kurių akimirkų dėl jaudulio net neatsimename! Tačiau ir man, ir Simui labai patiko šventė, ji buvo tobula.

Tai didžiausia ir įspūdingiausia šventė mano gyvenime, gavau daugiausia dėmesio. Kartu su mumis džiaugėsi brangiausi žmonės, buvo linksma”, – kalbėjo dainininkė.

O. Pikul-Jasaitienė džiaugėsi, kad atsirado vos keli ją suerzinę mažmožiai.

Pusę metų gyvenimo šventei ruošęsi Oksana ir Simas apgailestauja, kad viskas baigėsi per vieną savaitgalį. Ką tik susituokusi pora norėtų, kad vestuvių puota tęstųsi kur kas ilgiau nei savaitgalį.

Oksana džiaugiasi, kad iš Ukrainos į vestuves atvyko jos tėvas Sergejus. Jai svarbios akimirkos, kai tėvas ją vedė prie altoriaus, o paskui kartu su Oksanos motina šypsojosi pozuodami nuotraukoms.

„Tėvas gavo daug dėmesio, visi jam dėkojo. Mačiau, kad jis laimingas ir didžiuojasi manimi”, – šypsojosi moteris.

Puotą surengę netoli Trakų įsikūrusiame laisvalaikio klube „IDW Esperanza Resort” jaunieji su svečiais šėlo ir linksminosi iki paryčių.

„Per vestuves gavome ne tik įprastų vokelių, bet ir daug originalių dovanų. Mums labai smagu, kad svečiai pasistengė, galvojo, – prie kai kurių jų reikėjo iš širdies paplušėti. Gėlėmis išpuošėme visą laisvalaikio klubą, jos tikrai nebūtų tilpusios į vonią!” – pasakojo nuotaka.

Dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknele pasipuošusi Oksana vakare nusisegė ilgą permatomą suknelės apačios dalį ir apsimovė plunksnomis puoštas ilgas pirštines. Į tai, kad jos apranga kai kurių buvo kritikuojama, moteris nekreipia dėmesio.

Oksana matė, kad internete – gausybė komentarų, tačiau ji teigia jų neskaitanti – taip saugo save.

„Kaip norime, taip gyvename – juk vestuvės buvo mūsų dviejų šventė. Dizaineris pajuto mano charakterį! Stebėjau procesą, kilnojau antakius, bet pasitikėjau juo. Kai išvydau pasiūtą suknelę, buvau labai patenkinta!” – kalbėjo O. Pikul-Jasaitienė.

Pasipuošusi trumpute suknele nuotaka jautėsi patogiai ne tik bažnyčioje, bet ir per puotą. Moteris galėjo lengvai šokti su vyru.

„Tie, kurie mano, kad krepšininkai nešoka, labai klysta. Jie šoka dar daugiau ir linksmiau nei pramogų pasaulio atstovai”, – juokėsi Oksana.

Sutuoktiniai jau aptarė, kaip gyvens tuomet, kai S.Jasaitis išvyks žaisti krepšinio į Krasnodarą. Jis rungtyniauja šio miesto „Lokomotiv” komandoje.

„Dabar, kai susituokėme, šeima mums yra svarbiausia. Vyksiu kartu su vyru, tačiau savo veiklą tęsiu ir Lietuvoje. Juk ir iki santuokos važinėdavau pas Simą, viską suderindavau. Esu veikli, nenoriu nutolti nuo dainavimo”, – kalbėjo grupės „Naujos pupytės” lyderė.

Oksana neketina mesti ir magistro studijų Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokykloje. Moteris ketina ateinančiais mokslo metais baigti studijas.

Netrukus dainininkės laukia dar viena smagi šventė. Oksanos vaikystės draugė, kurios vestuvėse jie su Simu buvo pirmoji pamergė ir pirmasis pabrolys, pakvietė dainininkę tapti dukrelės Ugnės krikšto motina.

„Šventė dar nenumatyta. Krikšto tėvas parinktas kitas, bet mes su Simu daug bendraujame su Ugne ir jos tėvais”, – kalbėjo Oksana.

Šalia jos – daugybė draugių, jau sūpuojančių vaikus. Bendraudama su draugėmis Oksana vis dažniau pagalvoja, kad jau norėtų ir savo atžalos. Mat moterų pokalbiai sukasi apie vaikus, jų auklėjimą, ligas, maitinimą.

„Man įdomu klausytis pokalbių apie vaikus, tokios kalbos manęs neerzina. Tai patirtis, kurios neturiu. Tad kai tik Dievas duos...” – susimąstė O. Pikul-Jasaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.