Visagine - kaubojų ir baikerių paradas (papildyta)

20-ąjį kartą vykstantis „Visagino Country“ festivalis užkrėtė visaginiečius ir miesto svečius prerijų dvasia.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2013, 10:26 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:57 PM

Šiemet tradiciškai vyko motorizuotos eitynės, buvo surengti koncertai ir daug įvairių kitų renginių. Vakarų Lietuvos kantri klubai atvyko su savo programomis, demonstravo kantri madas. Tačiau ne tik dėl puošnios kaubojų aprangos buvo galima pasijusti lyg prerijose - kantrišką meniu siūlė kavinės, restoranai.

Tarp šiemečio festivalio dalyvių - kantri muzikos atlikėjas Danielis T.Coatesas ir grupė „County Road 4“ iš JAV, viena geriausių Europos kantri grupių„Music Road Pilots“ iš Olandijos, kantri roko grupė „Shady Lady“ iš Norvegijos, energingoji kantri roko atlikėja Laurette Canyon iš Prancūzijos, lenkų kantri muzikos viltimi vadinama Dorota Krawczyk su grupe „Alabama Band“, kantri muzikos veteranai iš Rusijos „Kukuruza“, britai „The Barker Band“.

„Visagino Country“ jau antrą kartą koncertuos ir originalaus„ukr-a-bilio“ stiliaus išradėjai - ukrainietišką folklorą naudojantis kolektyvas „Ot vinta“ iš Ukrainos, kurio humoras ir teigiama energija nepalieka abejingų.

Jubiliejinėje kantri muzikos šventėje dalyvaus ir būrys Lietuvos atlikėjų - rekordininkas, visuose iki šiol „Visagino Country“ festivaliuose dalyvavęs Virgis Stakėnas, ansamblis „Jonis“, grupė„MAG'Grass, Vitalijus Bogdanovičius su grupe, kantri grupė iš Visagino„Tu-Tu BanD“.

Bendrą projektą parengė lietuvių grupės „Vixva“ solistė Alvita ir klaipėdietė dainininkė Rasa-Serra su grupe iš Lenkijos „Alabama Band“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.