Šokėjos R.Židonytės poilsis Kretoje – su brangiausiu žmogumi

Televizijos šokių projektuose išgarsėjusi profesionali šokėja Rasa Židonytė (28 m.) šią vasarą daugiau dirbo, negu ilsėjosi. Rytais traukdavo į kontorą, kurioje dirba teisininke, o vakarus leisdavo ant parketo šokių studijoje. Į darbų sūkurį įsitraukusi mergina palepinti save irgi suspėjo. Poilsiavo Viduržemio jūros apsuptoje Kretos saloje.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 29, 2013, 11:45 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:34 PM

„Šokiai – visas mano gyvenimas“, - sako savo šokių studijoje Vilniuje „Elegant Dance“ šokti mokanti Rasa. Ruduo jau čia pat, todėl visą vasarą nuo jos ilsėjęsi mokiniai nekantriai laukia, kada sugrįš į repeticijas.

Kitaip nei ankstesniais metais, šiais - R.Židonytės televizijos šokių projektuose nebeišvysime. LNK ir TV3 nutraukė daugelio pamėgtus šou. Panašu, kad Rasa jų ir nesiilgės. „Užtenka man televizijos. Pastaruoju metu manęs žiniasklaidoje buvo sočiai...“ - kalbėjo šokėja.

Ant parketo – kartu su vestuvininkais

Norinčių šokti netrūko ir vasarą. Kone kiekvieną dieną R.Židonytė būsimiems jaunavedžiams kūrė vestuvinius šokius. Rasa džiaugėsi, kad poros jai suteikė vien gerų emocijų. Kaip pati mergina sakė, jos repeticijas lankę būsimi sutuoktiniai - nuostabūs žmonės, su kuriais buvo malonu dirbti. Nors ir ne visada lengva.

„Didžioji dalis pas mane šokius lankiusių būsimų jaunavedžių – niekada anksčiau nešokę. Atėjusios poros neturėjo įgūdžių ir laiko, kad galėtų vestuvinį šokį sušokti profesionaliai. Tačiau smagu, kad niekas dėl to neišgyveno.

Visi jie norėjo paruošti smagią staigmeną šventės svečiams. Džiugu, kad poros renkasi ne tik valsą ir rumbą, bet ir džaivą. Būna, kad pastatome ir tokį šokį, kai nuotaka nuo savęs nusiplešia net sijoną“, - nusijuokė R.Židonytė.

Be užsiėmimų šokių studijoje ir darbo teisės srityje, vasaros pradžioje Rasa spėjo apsilankyti Slovakijoje. Šokėja dalyvavo Europos Sąjungos surengtame projekte „Jaunimo integracija per menus“. Šios konferencijos metu 11-os šalių atstovai dalijosi patirtimi, kaip sudominti jaunimą menine veikla. Nors kelionė buvo ne poilsinė, R.Židonytė patikino, kad išvyka labai naudinga, nes pasisėmė personalo valdymo žinių, susipažino su naujais žmonėmis.

Poilsis - su mama

Apžiūrėti Graikijai priklausančią Kretos salą R.Židonytė norėjo jau seniai. Tam, kad vienai nereikėtų nuobodžiauti gėrintis salos vaizdais, mergina atostogų vyko kartu su mama. Kelionę Rasa organizavo pati, per daug neišlaidavo.

„Gulėjimas tik paplūdimyje ar viešbutyje prie baseino – ne man. Kartais to reikia, tačiau Kretoje norėjau pamatyti kuo daugiau. Išsinuomojome automobilį ir apvažiavome didžiąją salos dalį. Kai būni naujoje vietoje, norisi pamatyti kuo daugiau“, - patikino Rasa.

R.Židonytė liko sužavėta Kretos Šiaurės vakaruose esančia Balos Lagūna ir Santorinio sala.

„Negaliu pasakyti, kad sala mane kažkuo nuvylė ar pribloškė savo grožiu. Jokių netikėtumų nebuvo, kelionė buvo puiki – kaip sviestu patepta. Juk vykau su mama, todėl laiką praleidau išties gerai“, - portalui lrytas.lt sakė Rasa.

Dailią ir liekną figūrą turinti šokėja maistui – neišranki. Viešėdama svečioje šalyje būtinai paragauja vietinės virtuvės patiekalų. Kretoje Rasa mėgavosi graikiškomis salotomis, įvairiais troškiniais ir jūrų gėrybėmis. Ypač patiko alyvuogės ir sūriai.

„Užsienyje viskas atrodo skaniau nei gimtinėje. Turbūt, ir tie patys šaltibarščiai Kretoje būtų buvę gardesni nei Lietuvoje“, - nusijuokė Rasa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.