Geriausi paplūdimiai Sardinijoje

Smaragdinė jūra ir nesuskaičiuojama galybė akinamo baltumo smėlio paplūdimių – tai Sardinija, kraštas, kuris lankytojus užburia natūraliais kontrastais, laukine gamta ir spalvų įvairove. Neįtikėtina, tačiau šioje saloje tarp gamtos ir žmogaus vyrauja idiliška harmonija.

Sardinija – kraštas, kuris lankytojus užburia natūraliais kontrastais, laukine gamta ir spalvų įvairove.<br>flyout.lt nuotr.
Sardinija – kraštas, kuris lankytojus užburia natūraliais kontrastais, laukine gamta ir spalvų įvairove.<br>flyout.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

flyout.lt

Sep 20, 2013, 2:08 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:55 PM

Be pasakiškos jūros, Sardiniją puošia įspūdingi kalnai, vešlūs miškai su tūkstantmečiais medžiais, negyvenamos teritorijos ir elnių, laukinių arklių ir plėšrių paukščių pamėgtos pelkės. Be abejo, šio regiono karalienė yra krištolinė jūra. Tokios žydros ir skaidrios, ko gero, nerasite niekur kitur Europoje. Paplūdimiai Sardinijoje yra tikrai nepakartojamai žavūs, tačiau jų yra tiek daug, kad visų aprašyti tiesiog neįmanoma. Daug balto smėlio, ryškiai žydras vanduo, nedaug žmonių, o kur jau skaidrus kaip krištolas vanduo. Ar nebūtų nuodėmė neaplankyti šio nuostabaus žemės kampelio?

Kosta Verde paplūdimiai

Kosta Verde paplūdimiai Sardinijoje yra išskirtiniai tuo, kad jie yra vieni natūraliausių ir mažiausiai paliesti žmogaus. Ištyrus visas detales šiuose paplūdimiuose, galima suprasti, kad tai – rojus, kuriame pildosi svajonės, apima puikios emocijos, o akimirkos tampa nepamirštamos.

Kala Piros paplūdimys

Paplūdimys yra pietinėje dalyje, kuri yra gana autentiška ir rami. Dievų pakrantėje esantis paplūdimys yra beveik 5 km į šiaurės rytus nuo Munta Molenčio paplūdimio, tarp Vilazimiuso ir Sant Elmo miestelių. Šis paplūdimys yra vienas iš populiariausių vietų Kosta Rei srityje. Kola Piros paplūdimys yra tarp dviejų kalvų, todėl apsaugotas nuo vėjo. Daugelis burlaivių atvyksta į šią lanką praleisti laiko. Tai – Sardinijos paplūdimys, kuris puikiai tinkamas vaikų žaidimams, o turistus labiausiai žavi vandens žydrynė ir žuvytės, plaukiojančios netoli kranto.

Kala Martinos paplūdimys

Tai yra vienas iš Sardinijoje esančių paplūdimių, kuriame galima pasijausti tikrai kaip privačiame paplūdimyje, nepaisant to, kad jis didelis. Paplūdimys puikiai tinkamas šeimoms, nes jo pakrantės yra padengtos švelniu auksiniu smėliu. Kai pučia vėjas, bangos būna didžiulės, todėl paplūdimys rekomenduojamas mėgstantiems burlenčių sportą. Taip pat Kola Martina yra tobula vieta išbandyti vandens malonumus, nes čia yra buriavimo ir nardymo mokyklos.

Kala Martina yra puikioje vietoje, kur yra galimybių popietėmis pasivaikščioti arba pasivažinėti dviračiu. Paplūdimyje yra keli barai, kuriuose galima rasti gėrimų ir užkandžių. Negalima nepaminėti Kala Martinos restorano, kuris yra įsikūręs paplūdimio pietuose – jis žinomas dėl savo šviežių jūros gėrybių. Sakoma, kad šis Sardinijos paplūdimys yra vienas iš turistų mėgstamiausių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.