Jaunavedžių rojuje Maldyvuose I. ir A.Stumbrai ilsėjosi su vaikais

Kelionės – verslininkų Ingos (30 m.) ir Aivaro (30 m.) Stumbrų aistra, užvaldžiusi juos seniai. Šeima susikrauna lagaminus ir bent savaitei išvyksta ten, kur galėtų atsipūsti nuo kasdienybės ir patirti smagių nuotykių. Šiais metais atostogos sutapo su Ingos jubiliejumi. Kitaip nei vaikų gimtadienių, Inga ir Aivaras savo asmeninių švenčių nesureikšmina ir jas linkę paminėti su artimaisiais.

Maldyvuose Inga atšventė savo 30 metų jubiliejų. Ilgai svarsčiusi, ar Vilniuje iškelti šventę draugams, ar skristi į tolimą kraštą, galiausiai nutarė pabėgti iš Lietuvos ir tik keturiese suvalgyti torto gabalėlį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Maldyvuose Inga atšventė savo 30 metų jubiliejų. Ilgai svarsčiusi, ar Vilniuje iškelti šventę draugams, ar skristi į tolimą kraštą, galiausiai nutarė pabėgti iš Lietuvos ir tik keturiese suvalgyti torto gabalėlį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 22, 2013, 8:16 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:38 PM

Maldyvai – iš šio salyno prieš kelias savaites sugrįžo Inga ir Aivaras su dukra Estela ir sūnumi Gabrieliumi. Nors kurortą daugiau pamėgę ne šeimos su vaikais, o ką tik vestuves atšokę įsimylėjėliai, Inga ir Aivaras savo atžalų namuose palikti nenorėjo. Į visas keliones mažieji vyksta kartu.

„Vaikus palikti namuose, o patiems lepintis saule, vandenynu ir kitais malonumais būtų egoistiška. Mažieji taip pat nori pažinti egzotiškus kraštus, augalus ir gyvūnus. Kelionėse vaikai plečia savo pasaulėžiūrą ir visai kitaip pradeda suvokti pasaulį. Tam pritaria ir Aivaras. Mano vyrui didžiausias džiaugsmas leisti laiką su dukra ir sūnumi. Kad nebūtų sunku ir visi gražiai praleistume atostogas, sudarome dienos planą. Dalį dienos skiriame vaikų linksmybėms, likusį laiką Estela ir Gabrielius paklūsta tėvų norams, todėl jokių pykčių tarp mūsų nebūna“, – kalbėjo I.Stumbrienė.

Maldyvuose Inga atšventė savo trisdešimties metų jubiliejų. Ilgai svarsčiusi, ar Vilniuje iškelti šventę draugams, ar skristi į tolimą kraštą, galiausiai nutarė pabėgti iš Lietuvos ir tik keturiese suvalgyti saldaus torto gabalėlį. Aivaro trisdešimtmetis taip pat buvo švenčiamas svetur.

Viešbutį Maldyvuose lietuviai rinkosi kruopščiai. Išanalizavę daugelį salų jie pasirinko kiek atokiau sostinės Malės šurmulio esantį keturių viena greta kitos esančių salų salyną. Čia pat esančios salos lengvai pasiekiamos vandens transportu. Viešbutyje buvo organizuojamos įvairios pramogos, todėl vaikai ir tėvai atostogaudami nenuobodžiavo.

„Maldyvuose romantiška ir gražu. Be nardymo, maudynių ir žvejojimo, poros mėgaujasi nuostabiais saulėtekiais ir saulėlydžiais. Vakarus leisdavome klausydamiesi gyvos muzikos garsų ir stebėdami vietinių gyventojų atliekamus šokius“, – portalui lrytas.lt sakė I.Stumbrienė.

Be nacionalinių žuvies ir jūrų gėrybių patiekalų, restoranuose turistams siūlomi ir europietiškos virtuvės valgiai – kiekvienam pagal skonį. Virtuvės šefai dažnai patys prieina prie restorano lankytojų ir pasiteirauja, kokių patiekalų jie dar pageidauja. Išvydę mažuosius lankytojus pasisiūlo paruošti kažką labiau tinkamo jų skoniui – kad ir paprasčiausių blynelių.

Bene labiausiai Ingą ir Aivarą sužavėjo gimtadienio vakarienė, kuri jiems buvo paruošta paplūdimyje prie pat vandenyno. Stalą dengė balta staltiesė, o jaukumą kūrė kerintys gamtos vaizdai, palmių šakų dekoracijos, gėlės ir nuo žibintų sklindanti šviesa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.