Verslininko A.Ciupijaus dovana sau - SPA malonumai Indijoje

Praėjusią savaitę su bičiuliais sostinės bare „Glory Bar by Stikliai“ gimtadienį šventęs verslininkas Aleksandras Ciupijus (62 m.) jautėsi pakiliai. Energijos prieš šventę jis pasisėmė Indijoje, kur susipažino su garsiu ajurvedos gydytoju.

Ciupijai Indijoje mėgavosi malonumais kūnui ir sielai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ciupijai Indijoje mėgavosi malonumais kūnui ir sielai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

2013-12-10 10:53, atnaujinta 2018-02-19 21:49

Prieš gimtadienį A.Ciupijus ir pats sau įteikė dovaną – su žmona Ana ir įmonės „Stikliai“ bendraturčiu Romu Zakarevičiumi vyko į Indiją.

Apsigyvenę 5 žvaigždučių viešbutyje lietuviai dvi savaites mėgavosi ajurveda – tradicine Indijos medicina. Kasdien jie eidavo į tris įvairius masažus, valgė specialiai detoksikacinei programai ruošiamą maistą, ilsėjosi.

„Masažai su aliejais, procedūros su ryžiais, žolelėmis, ryžių ir kokosų pienu – tai ne tik malonu, bet ir veiksminga. Po dviejų savaičių ajurvedos rojuje pasijutau kur kas geriau“, – tikino verslininkas.

Lietuviams pasisekė – kaip tik jų viešnagės metu viešbutyje masažus darė indų gydytojas Mosarafas Ali, kuris turi kliniką Londono centre.

Pas šį gydytoją Didžiojoje Britanijoje atvyksta karališkosios šeimos nariai, taip pat modelis Kate Moss, aktoriai Sylvesteris Stalone, Morganas Freemanas.

„Mosarafas – marmos masažų profesionalas. Masažas skausmingas, bet fantastiškai efektyvus. Iš akių, pulso šis gydytojas nustato žmogaus negalavimus, silpnąsias vietas. Vėliau gydytojas pasiūlė mums žolelių antpilų, arbatų – kiekvienam kitokių“, – pasakojo Aleksandras.

Visai nesitikėdamas Aleksandras Indijoje atsikratė 3 kilogramų, mat valgė suderintą maistą iš daržovių, vaisių, ryžių. Detoksikacijos programos šiltas maistas – sriubos. Čia nebuvo nei mėsos, nei žuvies patiekalų – jų lietuviai ir nepasiilgo.

Viešbutyje Aleksandras susipažino su puikiu virėju, lankė jo rengiamas maisto ruošimo pamokas. Žinias vyras perduos ir savo restorano komandai – jis tikisi, kad specialų „Stiklių“ restorano valgiaraštį įvertins ir jo svečiai.

„Po dviejų savaičių į Vilnių grįžau kupinas harmonijos – lengvas, žvalus, puikiai nusiteikęs. O tada jau galėjome ir čia atšvęsti gimtadienį“, – kalbėjo A.Ciupijus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.