Druskininkuose poilsiautojus vilioja naujas SPA centras

Druskininkuose – nauja vieta maloniam poilsiui. Sveikatingumo ir poilsio komplekse nuo šiol poilsiautojai galės pasimėgauti ir SPA procedūromis. Į naujojo SPA centro atidarymą penktadienį susirinko vietos ir šalies verslo, turizmo sektoriaus atstovai, tarp kurių ir Valstybinio turizmo departamento direktorė dr. Raimonda Balnienė, bei Lietuvos turizmo agentūrų atstovai, sveikam gyvenimo būdui neabejingi visuomenės atstovai.

Į naujojo SPA centro atidarymą penktadienį susirinko vietos ir šalies verslo, turizmo sektoriaus atstovai.<br>Organizatorių nuotr.
Į naujojo SPA centro atidarymą penktadienį susirinko vietos ir šalies verslo, turizmo sektoriaus atstovai.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2014, 3:07 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:28 AM

Pagrindiniu naujojo SPA centro atidarymo renginio akcentu tapo labdaros aukcionas. Jo metu svečiai aukojo socialiai remtiniems Druskininkų vaikams. Surinktos lėšos bus skirtos Druskininkų miesto amatų mokyklos bendrabutyje gyvenančių našlaičių ir socialiai remtinų vaikų buičiai gerinti. Be tosveikatingumo ir poilsio kompleksas kiekvienam iš jų suteiks galimybę tris mėnesius nemokamai lankytis vandens parke.

SPA namuose įrengta išskirtinė naujovė – gintaro kambarys. Tai vienintelis toks gintaro kambarys Lietuvoje, kuriame atliekamos procedūros su gintaro priemonėmis. Be to, ši medžiaga, dar vadinama Lietuvos auksu, panaudota ir kuriant kambario interjerą.

Prie išskirtinio kambario kūrimo prisidėjo ir žinomas juvelyras bei gydymo gintaru meistras Šarūnas Davainis. Jo sukurti naujo dizaino gintaro mineraloterapiniai stalai ir mineraloterapinė infraraudonųjų spindulių sauna, kurių gamybai panaudotas gintaras iš Baltijos jūros, pripažinti tarptautiniu išradimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste