Imtynininkas Egipte vos nepasiuto saugodamas savo sužadėtinę

Imtynininkas Aleksandras Kazakevičius (27 m.) ir toliau piestu stoja prieš tai, kad jo mylimoji Greta Lebedeva (24 m.) demonstruotų apnuogintą dailų savo kūną scenoje. Neseniai dainininkė ir šalies kūno rengybos vicečempionė, su širdies draugu atostogaudama Egipte, turėjo atsisakyti galimybės varžytis viešbutyje surengtame grožio konkurse. Nors viešbučio darbuotojai ją tikino, kad tikrai taptų šio konkurso nugalėtoja, G.Lebedevai svarbesnis buvo sužadėtinio griežtas „ne“. Greta nenuliūdo, nes žino – ji Aleksandrui gražiausia.

G.Lebedevą papiktino merginoms skirtos vulgarios užduotys: bėgioti tarp žiūrovų ir bučiuoti vyrus, paskui juos nurengti, surasti tam tikrus daiktus.<br>Nuotr.išasmeninio albumo
G.Lebedevą papiktino merginoms skirtos vulgarios užduotys: bėgioti tarp žiūrovų ir bučiuoti vyrus, paskui juos nurengti, surasti tam tikrus daiktus.<br>Nuotr.išasmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

May 10, 2014, 12:21 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:39 AM

Svarbiausia, kad esi graži savo mylimajam, o ne visam pasauliui. Šia tiesa įsitikino G.Lebedeva, beveik prieš penkis mėnesius apsigyvenusi po vienu stogu su Londono olimpinių žaidynių graikų-romėnų imtynių bronzos medalio laimėtoju A.Kazakevičiumi.

Popgrupės „Kitokios“ atlikėja G.Lebedeva ir Vilniuje iš vyrų išgirsta komentarų, kad yra labai graži, ji tik nusišypso ir nueina savais keliais.

„Malonu, kad mane atpažįsta, bet nepuolu veltis į kalbas, nes pažinčių man nereikia“, – tvirtino per Valentino dieną su A.Kazakevičiumi susižadėjusi G.Lebedeva.

Todėl dabar imtynininkas sužadėtinę saugo lyg savo akies vyzdį. Vyras atvirai yra pasakęs, jog jam nepatinka, kad mylimoji dalyvauja kūno rengybos varžybose ir demonstruoja savo išpuoselėtą sportišką kūną žiūrovams, tarp kurių daugiausia vyrų.

Neseniai A.Kazakevičiui ir G.Lebedevai su bičiuliais išvykus atostogauti į Egipto kurortą Hurgadą, gražuolė dainininkė atsidūrė dėmesio centre. Egiptiečiai negalėjo nuo jos nuleisti akių, žarstė komplimentus.

Egiptiečiai, dirbantys viešbutyje, nutaikę progą, kai šalia žavios merginos nėra draugo, kvietė ją į pasimatymus. Tačiau Greta dėl gražių žodžių galvos nepametė, nes jau yra davusi pažadą tapti imtynininko žmona.

Pirmąkart Egipte atostogavusią Gretą arabų komplimentai užgriuvo lyg lavina, bet po dienos kitos atlikėja nustojo kreipti dėmesį į vyrų gražbylystes, dėdavosi negirdinti, ką jie šneka.

A.Kazakevičius Egipte buvo atostogavęs anksčiau, tad žinojo, kad Hurgadoje europietės neatsigina įkyrių gerbėjų.

„Turkijoje dar buvo per vėsu, todėl nutarėme pailsėti Egipte. Orai buvo puikūs, norėjome pagulėti paplūdimyje, pailsėti. Visą laiką praleidome viešbutyje ir paplūdimyje, į jokias ekskursijas nevykome“, – atostogas apibūdino G.Lebedeva.

Tačiau ir leidžiant laiką tingiai pramogų nestigo. Penkių žvaigždučių viešbutyje įsikūrusi pora mėgavosi europietiškos virtuvės patiekalais, ragavo jūrų gėrybių.

„Viešbutis ir kambarys labai patiko, maistas normalus, galėjome valgyti, kiek širdis geidžia, pirkome atostogų paketą „viskas įskaičiuota“, tačiau nevalgėme labai egzotiškų patiekalų, nes bijojome, kad gali sustreikuoti skrandis“, – pasakojo Greta.

Kiekvieną vakarą viešbutyje vyko konkursai, koncertai – pora juose lankėsi. Tačiau kai vieną savaitės dieną buvo paskelbtas gražiausios viešbučio merginos konkursas, G.Lebedeva ant scenos nelipo.

Greta ir Aleksandras stebėjo, kaip prieš žiūrovus staipėsi šešios viešbučio gražuolės. Lietuvos kūno rengybos vicečempionė neliūdėjo, kad nebuvo tarp jų.

„Džiaugiausi, kad atsisakiau dalyvauti konkurse, nes tik pora užduočių buvo normalios, o kitų nebūčiau norėjusi atlikti. Be to, klausiau ir Aleksandro nuomonės: kuris vyras norėtų, kad jo mergina maivytųsi ant scenos?

Iš tiesų dalyvės buvo išjuoktos, kai joms teko tarp kojų įsisprausti kamuoliuką ir nešti jį lyg kiaušinį. Be to, tai darant joms reikėjo kudakuoti kaip vištoms“, – konkurso užduotimis nebuvo sužavėta G.Lebedeva.

A.Kazakevičiaus mylimajai pasirodė, kad tokios užduotys buvo labiau skirtos palinksminti publiką nei merginų grožiui ar talentams atskleisti.

O dar labiau G.Lebedevą papiktino merginoms skirtos vulgarios užduotys: bėgioti tarp žiūrovų ir bučiuoti vyrus, paskui juos nurengti, surasti tam tikrus daiktus.

Jei G.Lebedeva vis dėlto būtų pasiryžusi varžytis konkurse, A.Kazakevičius tikriausiai būtų visiškai pasiutęs – šito savo sužadėtinei tikrai nebūtų atleidęs.

Viešbutyje vykusio grožio konkurso nugalėtoja buvo paskelbta poilsiautoja iš Rusijos. „Apdovanojimų nežiūrėjome, nes nebebuvo įdomu“, – be gailesčio, kad liko be grožio karalienės karūnos, pasakojo po Egipto saule su mylimuoju pasilepinusi G.Lebedeva.

Greta įsitikino, kad atostogauti Egipte vien merginoms pavojinga, nes egiptiečiai viešbučio darbuotojai žarsto komplimentus kiekviename žingsnyje, gali susisukti galva ir tyko pavojus nerti į svetimšalio, kuris nežada įsipareigoti, glėbį.

„Per atostogas su draugais kalbėjomės: kas būtų buvę, jeigu Hurgadoje, tarkim, būtume atostogavusios tik dviese: aš ir Indrė (grupės „Kitokios“ narė, Lietuvos kūno rengybos čempionė, konkurso „Mis Lietuva 2009“ dalyvė I.Burlinskaitė. – Red.)?

Turbūt dėl įkyraus arabų dėmesio būtume nusišovusios“, – vaizdingai pasakojo G.Lebedeva.

Greta neabejoja, kad tokios atostogos greitai pabostų, nes nuo įkyrių gerbėjų ji tik pavargtų. Tad vykstant į Egiptą mylimasis buvo tarsi asmens sargybinis, saugojęs nuo perdėto vietos vyrų dėmesio.

„Viešbutyje dirba vien vyrai, egiptiečių moterų niekur nepamatysi. Jeigu moteris dirba, vadinasi, ji atvykėlė. Nežinau, kodėl vyrai ten tiek daug dėmesio skiria užsienietėms poilsiautojoms?“ – atsakymo per šias atostogas dainininkė taip ir nerado.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.