Baleto meistras N.Juška apkeliavęs pasaulį susižavėjo Sardinija

Vienas garsiausių solistų Lietuvos baleto istorijoje Nerijus Juška gastrolių metu apkeliavo daugybę pasaulio žemynų, ypač daug jis keliavo Europoje ir aplink ją. Labiausiai primarijus pamėgo Viduržiemio jūros regionus, kurie pasižymi savitu klimatu. Nuo seniausiųjų laikų Viduržemio jūra yra labai svarbus tarptautinis transporto kelias, o taip pat jos tautų ir šalių istorija – itin svarbus žmonijos istorinės raidos etapas.

„Pirmą kartą atvykęs į Sardiniją (Italija) tiesiog įsimylėjau šią salą“, - pasakojo N.Juška.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Pirmą kartą atvykęs į Sardiniją (Italija) tiesiog įsimylėjau šią salą“, - pasakojo N.Juška.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-20 12:54, atnaujinta 2018-02-13 17:49

„Pirmą kartą atvykęs į Sardiniją (Italija) tiesiog įsimylėjau šią salą, kurios krantus iš visų pusių skalauja Viduržemio jūra. Pamilau jos kultūrą, maistą, nepaliestos gamtos plotus“, - pasakojo Nerijus.

Nesenai N.Jušką dalyvavo Sardinijos draugų asociacijos Lietuvoje atidaryme. Šios asociacijos misija- vykdyti įvairius projektus, skirtus kultūriniams mainams propaguoti, teikti paramą vietos bendruomenėms ir pristatyti verslo bendradarbiavimo galimybes.

„Džiaugiuosi, jog pagaliau atsirado du regionus jungiantis tiltas tarp Lietuvos ir Sardinijos. Nuo šiol lietuviai ne tik galės atostogauti šioje įspūdingos gamtos saloje, tačiau asociacijos dėka gali atsiverti puikios investavimo, bei tarpusavio bendradarbiavimo galimybės ir dalelę Sardinijos turėti šalia savęs“, - teigė primarijus.

Renginyje taip pat dalyvavo įvairių profesijų atstovai, kurie susidomėję sala tiek iš turistinės, tiek iš verslo pusės. Skambant gyvai elegantiškai muzikai svečiai ragavo Sardinijos patiekalus, degustavo vyną, mėgavosi maloniu bendravimu ir pažino salą iš arčiau.

„Sveikinu visus, ir tikiuosi ilgos bei gražios draugystės“, - kalbėjo Sardinijos draugų asociacijos Lietuvoje prezidentas Antonio Zucca.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?